cookie-og-privatlivspolitik
Cremer, børster og alt muligt andet tilbehør vil være på programmet, når Mathilde stiller op og viser, hvad hun kan.
Cremer, børster og alt muligt andet tilbehør vil være på programmet, når Mathilde stiller op og viser, hvad hun kan.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Mathilde underviser i hudpleje online

Når Mathilde Christophersen skal lave sin fagprøve hos Matas, så bliver der ikke noget med at samle en masse mennesker til at prøve sminke og hudpleje. I stedet foregår prøven online, og alle kan derfor hjemme lære om de produkter, som hun vil præsentere. Det er et stort setup, men alle kollegerne bakker op om hendes event.
19. april 2021 kl. 09:21 Af Daniel Brøns

MARIBO/HORSLUNDE Mathilde Christophersen fra Horslunde har nu været hos Matas i Maribo så længe, at det er tid for at vise, hvad hun har lært under skiftende skoleophold og i butikken.

- Jeg har valgt at sætte fokus på mærket "Nilens Jord", fordi det er et allergicertificeret varemærke, der oven i købet er dansk og som egner sig til alle. Uanset om du har sarte hud, almindelig hud - eller om du bare vil forkæle din hud lidt ekstra, så får man et produkt, der er helt uden parfume og dermed sikkert at bruge, siger hun og fortæller, at hun under sin demonstration på nettet vil vise en stor del af produkterne.


Kolleger hjælper

- Mange kender deres makeup og hudpleje men som det helt nye fra Nilens jord er der kommet en ny serie med hårpleje produkter, som jeg synes er utroligt spændende, siger butikkens elev, der virkelig får sat sine kolleger i sving, når alle gæsterne skal få et indblik i, hvordan de bruger produkterne, og hvordan de bedst kan få glæde af dem.

- Vi skal jo både bruge én til at svare på spørgsmål og én til at styre kameraret - og så skal jeg selv være med, så det er ikke et helt lille apparat, man sætter i værk, når man skal lave et live-event på Facebook, siger hun.


Link fra Facebook

Vil man være med, så går hun i gang onsdag den 21. april kl. 19.00. På det tidspunkt kan man via et link fra Facebook-siden for Matas Maribo kunne komme direkte ind og høre det hele.

Annonce

- Og er man ikke specifikt interesseret i "Nilens Jord", så giver jeg også gerne gode råd om hudpleje generelt i løbet af aftenen, siger hun og lover også at give et par tip til en flot makeup - et emne, som altid har interesseret hende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE