cookie-og-privatlivspolitik
Det er sjovt at være på marked for børn - især når Nakskov Brandmuseum lægger skum ud til børnene.

49

Billeder

Det er sjovt at være på marked for børn - især når Nakskov Brandmuseum lægger skum ud til børnene.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Lolland

Mere børnesjov på onsdagsmarkedet

Onsdagsmarkederne går rigtigt godt i Maribo - og på onsdag bliver der særlig fokus på børnene.
26. juli 2021 kl. 04:06 Af Daniel Brøns

MARIBO To ud af tre synes der er flere besøgende end sidste år - og den sidste tredjedel melder om tilbagegang eller status quo. Sådan lød situationen, da Ugeavisen i onsdags tog turen gennem markedet i byen, hvor der var masser af aktivitet og mennesker overalt.

Især ved markedets centrum på torvet og ved Lollands Centret var der mange mennesker - måske på grund af restauranterne, den levende musik - samt naturligvis børneaktiviteterne med hestevognskørsel, hoppeborg og elastik-hop omkring torvet.

Og den 28. juli bliver der endnu mere sjov for børnene, idet Nakskov Brandmuseum kommer klokken 13 og lægger skum ud, som børnene kan lege med. Markedets koordinator Amalie Knirke fortæller:

- Det er utroligt populært for børnene, der også kan finde slikposer fra Meny i skummet, siger koordinatoren, der også har fået endnu en børneaktivitet på programmet.


Voksenvenner

Foreningen Børns Voksenvenner kommer nemlig forbi for at lave sjov og spil med børnene foran Jyske Bank - med stigegolf, slagline, kaste-gris, vikingespil og meget andet.

Annonce

- Foreningen er lige nu ved at etablere sig på Lolland, så det er også en mulighed for at hilse på dem, fortæller Amalie Knirke.

Ud over de nævnte børneaktiviteter er der i øvrigt også mulighed for at tage børnene med på togtur, bådtur. Og så er der jo også minibyen og frilandsmuseet.

Det er endnu ikke afgjort, hvor brandbilerne dukker op, men det offentliggøres på facebooksiden for Maribo Handel.

Har du stadig ikke oplevet markedet, så kan du se billeder på www.ual.dk, hvor vi lægger et udvalg fra de seneste markeder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE