cookie-og-privatlivspolitik
Helle Lynge er glad for, at de gamle cykelslanger kan få nyt liv.

2

Billeder

Helle Lynge er glad for, at de gamle cykelslanger kan få nyt liv.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Miljøfokus på Craft Days

Arbejdet med at planlægge dette års Maribo Craft Days er i fuld gang. Og hele byen vil være med.
06. juni 2021 kl. 07:00 Af Lise Ravnkilde

MARIBO Festivalen foregår i dagene i uge 41, hvor byen fyldes med håndarbejdere, håndværkere, kunsthåndværkere og folk med bæredygtighed på dagsordenen, SIdste år var rigtigt mange af butikkerne med. Og en del af dagsodenen var miljø, idet kunsthåndværk typisk bliver lavet af genbrugsmaterialer, og den tanke kan de godt lide hos Larsson Cykler, der under festivalen har haft strikkende damer inde.

-Det tiltrak mange mennesker, og så passer bæredygtighed fint ind i cykelbutikkens image, siger Helle Lynge fra forretningen.

-Vi gør meget for bæredygtighed. Når man køber en ny cykel, kan den gamle cykel gå med i handlen. Så sætter vi den gamle i stand, så den kan sælges igen. De gamle cykelslanger går også til direkte genbrug. De bliver puttet i en tønde og så kommer der jævnligt nogle pædagoger og henter dem.

En anden butik, der bakker op er Lene Rubæk der har salon og butik i Vestergade. Sidste år fik en gruppe quiltere lov til at udstille deres håndarbejde. Quilterne sad så i butikken og arbejdede.

-Det var et tilløbsstykke. Der kom så mange og det var så sjovt og hyggeligt, fortæller Lene Rubæk.

Annonce

Hun er derfor klar igen. Og har inviteret de samme quiltere igen. redKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE