cookie-og-privatlivspolitik
Otto Hansen er her i gang med at lægge tag på et af husene.

25

Billeder

Otto Hansen er her i gang med at lægge tag på et af husene.
Foto: Stine Brøns

Ugeavisen Lolland

Miniby-jubilæum i 2020

Værkstedet i Minibyen i Maribo er godt fyldt op med nye og totalt istandsatte huse for tiden, for 2020 bliver et jubilæumsår, og så må alt gerne være i top.
27. februar 2020 kl. 07:00 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO Minibyen i Maribo fylder 25 år til september, og det skal fejres på forskellig vis igennem sæsonen. Derfor arbejdes der lige nu på højtryk for at få gjort en masse huse klar, så udstillingen bliver den flotteste nogensinde.

- Vi prøver at organisere det sådan, at fundamentet ikke behøver at flyttes med, hvis vi skal udstille andre steder, fortæller Otto Hansen, der er en af de mange engagerede.

Blandt de mange bygninger i værkstedet ses Bandholmbanens gamle bygning, ligesom der er gang i at bygge Købmandsgården på Gåsetorvet, Drejer Hoffs Hus i Jernbanegade og en masse huse omkring Torvet.

- En vigtig fokus er lige nu at få lavet centrum omkring Torvet mere færdigt, så Maribo centrum fremstår, som det gjorde i perioden mellem år 1850-1900, siger Otto Hansen.

Selve jubilæet er til september. Hvordan jubilæet præcist holdes, afventer minibyen stadig at oplyse nærmere omkring.

Se billeder af husene i værkstedet på ual.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce