cookie-og-privatlivspolitik
Eks-cykelrytteren Jesper Skibby har mange ting at fortælle.
Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Ugeavisen Lolland

Mød Jesper Skibby i Maribo

I et spændende foredrag om og med en af landets mest populære og vindende cykelryttere, Jesper Skibby, bliver du inviteret med helt ind på livet af den humørfyldte cykelstjerne.
20. oktober 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

MARIBO Tirsdag 9. november kan du opleve Jesper Skibby i Maribo Hallerne, hvor den karismatiske eks-cykelrytter vil øse af den store viden og de mange sjove og mere alvorlige hændelser, som hans 57-årige liv har budt på.

Selvom Jesper Skibby i høj grad er kendt for sin sjove personlighed og kække replikker, bliver du i dette foredrag også introduceret for de mere sårbare sider samt virkeligheden bag cykelkarrieren og ikke mindst tiden efter.


Hvem er Skibby?

Efter karrieren kæmpede Jesper Skibby i lang tid med at finde sig selv og en identitet, som ikke var forankret i cykelsporten. Det blev til den helt store nedtur og i foredraget får du et indblik i, hvad der foregik helt inde bag facaden hos den tidligere, danske cykelstjerne.

Foredraget finder sted i Maribo Hallerne 9. november klokken 19.30. Døren åbnes kl. 18.30.

For køb af billet (150 kroner pr.styk): kontakt Bjarne Schultz på mail schultz@tsho.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE