cookie-og-privatlivspolitik
Dette ikoniske billede gik Verden rundt - og medførte, at Anja nu må gå med politibeskyttelse døgnet rundt.
Dette ikoniske billede gik Verden rundt - og medførte, at Anja nu må gå med politibeskyttelse døgnet rundt.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Mød heksebørnenes mor

I Nigeria får "heksebørn" skylden for alt fra en fejlslået høst til sygdom i landsbyen. Danskeren Anja Lovén er blevet verdensberømt for sin kamp for børnene, der typisk bliver slået ihjel, hvis ingen hjælper dem.
03. september 2021 kl. 09:04 Af Daniel Brøns

MARIBO Guldsmedens Værksted i Maribo er et af de mange steder, hvor de støtter Anja Lovéns projekter gennem salg af "Nordahl"-smykker og derfor har forretningen fået tilbudt at købe et foredrag i Bangs Have med den kendte dansker. Og Tasja Vium Bruun kan godt forsikre, at det er en stor oplevelse.

- Jeg har selv hørt foredraget, inden jeg bestilte det til Maribo, og det er virkelig en rystende beretning, som hun kommer med, men det er også en vigtig historie at få frem, siger guldsmeden, der oplyser, at Nordahl har garanteret at støtte projektet med mindst en million kroner over de næste tre år - blandt andet ved at donere ti procent af salget fra armbånd med "charms" til projektet. Armbånd koster 300 kroner, mens "charms" koster 200 eller 250.

Det koster 300 kroner at deltage i foredraget, men med i prisen får man en lettere tapas-anretning og et glas vin, samt en goodie-bag med et armbånd til en værdi af 500 kroner.

Vil du høre mere om Anja Lovén, så kan du finde udsendelser på www.dr.dk/tv ved at søge på "anjas børnehjem"KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE