cookie-og-privatlivspolitik
Den nye nærklinik etableres i lokaler på Nakskov Sundhedscenter.
Den nye nærklinik etableres i lokaler på Nakskov Sundhedscenter.
Foto: Anders Knudsen/ Arkiv

Ugeavisen Lolland

Møde om nærklinik

Møde om den nye nærklinik tirsdag 10. marts.
24. februar 2020 kl. 15:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Nakskov Ingen mediciner har vist interesse for at overtage praktiserende læge Kim Brogaards lægepraksis i Nakskov Sundhedscenter. Derfor bliver klinikken en nærklinik pr. 1. marts, efter at Kim Brogaard har lukket sin praksis ned 29. februar.

Det er Region Sjælland, der skal drive den nye nærklinik, som får tilknyttet to deltidsansatte almen praktiserende læger. De er rekrutteret via et vikarbureau.

På nærklinikken, som overtager de 1.700 personer, der har været patienter hos Kim Brogaard, vil patienterne så vidt muligt møde den samme læge og det samme klinikpersonale, hver gang de konsulterer nærklinikken.


Infomøde

Tirsdag 10. marts inviterer Det nære Sundhedsvæsen i Region Sjælland til informationsmøde om den nye nærklinik. Her vil klinikkens fremtidige patienter og andre interesserede kunne stille spørgsmål og ligeledes hilse på nærklinikkens personale.

Mødet foregår i Nakskov Idrætscenter og varer fra klokken 17.30 til klokken 19.30.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce