cookie-og-privatlivspolitik
De musikalske brødre, Jørgen og Steen Petersen, ser frem til at optræde for NAB's beboere.
De musikalske brødre, Jørgen og Steen Petersen, ser frem til at optræde for NAB's beboere.
Foto: Privat

Ugeavisen Lolland

Musik ved boligblokkene

Nakskov Almene Boligselskab har inviteret de musikalske Brødrene Petersen til at optræde udendørs i de fem afdelinger i Nakskov.
18. maj 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV - Vi har mange ældre i vores bebyggelser, som her under pandemien har det vanskeligt med at komme ud og komme i kontakt med andre mennesker. Derfor har vi valgt at præsentere vores beboere for hyggelig underholdning i Kristi Himmelfarts-ferien, fortæller Jonna Lund Hansen, næstformand i Nakskov Almene Boligselskabs bestyrelse.


Syng med

Boligselskabet har hyret Jørgen og Steen Petersen, aka Brødrene Petersen, til at spille og synge på dansk, så beboerne kan stå på deres altaner, på deres terrasser eller blot udenfor for at synge med på de danske viser og sange, som de musikalske brødre vil diske op med. Repertoiret vil være tilrettelagt, så alle kan synge med, lover Jonna Lund Hansen.

Brødrene Petersen optræder torsdag, fredag, lørdag og søndag i fem NAB-afdelinger, nemlig Erlingsvej, Fjordgården, Søhusene, Rosenparken og Nørrevænget.

Alle fire dage finder den musikalske underholdning sted klokken 13 og 15.30.

Vi har her i avisen ikke plads til at skrive, hvornår præcis koncerterne finder sted i de enkelte afdelinger.

Så slå ørerne ud, lyt og vær nysgerrig!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce