cookie-og-privatlivspolitik
Logoet er klar - så nu glæder mange af os nok bare til 2022, hvor vi igen må hygge os sammen i en stor flok.
Logoet er klar - så nu glæder mange af os nok bare til 2022, hvor vi igen må hygge os sammen i en stor flok.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Nakskov-festival på vej - i år 2022

"Nakskov Open Air" skal være landsdelens nye store musik-flagskib. Med et budget på 1,8 mio. kroner går det løs i 2022.
13. april 2021 kl. 09:16 Af Daniel Brøns

NAKSKOV Nakskov Idrætscenter vil med foreningslivet i Nakskov som samarbejdspartner, skabe en ny stor årlig musikevent, som skal samle Lolland-Falster på parkeringspladsen ved centeret. Ambitionen er klar, nemlig at skabe landsdelens største musik-event.

Pinselørdag den 4. juni 2022 vil "Nakskov Open Air" blive afholdt for første gang, med undertitlen "når pinsesolen mere end danser".

Dette skal ske i et tæt samarbejde med foreningerne i og omkring Nakskov Idrætscenter, og tanken er, at Nakskov Idrætscenter skal stå for organiseringen af arrangementet, mens foreningerne skal være medspillerne, når der skal bruges hænder og arbejdskraft. Målet er at det samlede overskud årligt skal gå en i en fond eller en forening, der har til formål at udvikle Nakskov Idrætscenter.

Arrangementsmæssigt vil Nakskov Idrætscenter gå efter at "Nakskov Open Air" bliver med stor kvalitet. Musikmæssigt vil det blive inden for den ramme vi nu har det første år som er på godt kr. 850.000, fortæller Morten Ahlefeldt Hansen, der er halinspektør i Nakskov Idrætscenter. Han har fået en underskudsgaranti fra Lolland Kommune på 200.000 kroner til projektet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE