cookie-og-privatlivspolitik
Dorte Rømer, Thomas Sølvskov og Lene Poulsen er blandt de medvirkende i Nakskov revyen 2022.
Foto: pr

Ugeavisen Lolland

Nakskov revyen 2022 har skudt billetsalget i gang

Køb allerede nu billet til Nakskov revyen 2022, som har titlen "Skudt i roen".
13. oktober 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV - Vi er SÅ glade for at kunne meddele, at billetsalget til Lollands nye revy i Nakskov endelig er skudt i gang, lyder det fra revyens to stiftere, Thomas F. Sølvskov & Christian Damsgaard. De fortsætter:

- Nu kan vi endelige trykke på startknappen og sige at JA, nu kommer der en revy til næste år, og der kan købes billetter. Der vil være 17 forestillinger i alt, hvor vi har sat 16 af forestillingerne til salg, da premieren ikke bliver sat i salg. Der blier plads til 253 publikummer, og alle pladserne er fantastiske uanset hvor man sidder i Nakskov Teatersal.

Om revyens titel fortæller de to:

- Vi har valgt at kalde revyen "skudt i roen" fordi Nakskov og Lolland er kendt for deres sukkerroer, og når noget er helt galt eller skævt, kan man sige folk er skudt i hovedet, og så for at lave det i en sjov kontekst tænkte vi skudt i roen, fordi det er en hentydning til Nakskov og Lolland, for at gøre det også til noget lokalt, som folk genkender og synes lyder sjovt.

Billetter kan købes via hjemmesiden nakskovrevyen.dk eller Facebook-side Nakskov revyen. På hjemmesiden kan man læse mere om revyen.

Annonce

Billetprisen er 250 kroner, som ligger blandt de billigste revybilletter i Revy Danmark.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE