cookie-og-privatlivspolitik
Susanne og Martin Rommel glæder sig til at servere kager og andre søde sager på Kagehjørnet.
Foto: Privat

Ugeavisen Lolland

Nakskovs nye kagecafé åbner inden jul

Kagehjørnet slår snart dørene op med kager i alle afskygninger - lige ved klokketårnet på adressen Søndergade 42.
19. oktober 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Den evigt nytænkende kok, Martin Rommel, vil snart sammen med sin mor, Susanne Rommel, byde velkommen i Kagehjørnet, hvor de søde serveringer vil dominere: Lagkager, chokoladekager, tærter, skærekager - og op til jul klejner og andre julede kageting.

For det bliver inden jul - ja snarere inden for den næste måned, at familien Rommel slår dørene op for Kagehjørnet, som de håber, bliver Nakskovs nye in-sted for enhver med en sød tand.

Ud over kagerepertoiret vil Kagehjørnet byde på nybagte boller til en tidlig kop kaffe og et lille udvalg af sandwiches.

Og dertil naturligvis både varme og kolde drikke.


Retrostil

Lige nu hersker håndværkerne i de kommende konditori-lokaler for enden af gågaden, hvor Martin Rommel førhen har solgt sandwiches og smørrebrød i cafeen Smør & Brød og også haft restauranten Surt & Sødt, som siden er flyttet hen på Hotel Harmonien.

Annonce

Et længe næret ønske går i opfyldelse netop nu, hvor der er ved at blive etableret toilet i direkte forbindelse med café-lokalerne.

Siden bliver lokalerne indrettet i retrostil med gamle glasdiske og polstrede møbler, som Martin Rommel for tiden suser rundt og opkøber - så langt væk som i Esbjerg har han netop været for at købe nogle særligt flotte bagerdiske.

Martin og Susanne Rommel har endnu ikke sat dato for åbningen af Kagehjørnet, men de regner med, at det bliver inden for en månedstid.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE