cookie-og-privatlivspolitik
Flaget vajede på 100-årsdagen; men der manglede både spejdere og deres forældre til at fejre den runde dag.
Foto: Steen Petersen

Ugeavisen Lolland

Nakskovspejderne fejrer 100 år i de blå uniformer

Onsdag 13. januar fyldte Nakskovspejderne 100 år.
21. januar 2021 kl. 15:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV - Vi ville gerne markere fødselsdagen på selve dagen med en reception for tidligere spejderledere, tidligere spejdere, bestyrelsesmedlemmer samt andre, der havde lyst til at fejre Nakskovspejderne, siger gruppeleder ved Nakskovspejderne Steen Petersen og fortsætter:

- Senere i foråret ville vi markere 100-års fødselsdagen med en spejderdag for både nuværende spejdere samt deres forældre. Som bekendt sætter corona-situationen en stopper for disse arrangementer, så arrangementerne har vi udsat til senere i foråret, hvis det kan lade sig gøre. På selve dagen må vi så "nøjes" med at hejse flaget ved Enghytten og råbe et "Tjikker Likker" for at fejre Nakskovspejdernes 100-års dag.


Spejdere i alle aldre

Nakskovspejderne tæller i dag 65 medlemmer - spejdere og ledere.

Nakskovspejderne har spejdere fra "0" klasse til seniorer, som er spejdere til 23 år.

Nakskovspejderne har pt naturligvis aflyst spejderiet på grund af corona-situationen, men er klar igen, når der igen åbnes op.

Annonce

Der er selvfølgelig plads til flere, som vil prøve spejderlivet. Dog har mini-afdelingen med spejdere i 2. og 3. klasse en venteliste.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE