cookie-og-privatlivspolitik
Nina Vejrum elsker Kaffe - og går ofte selv i tøjmærket til daglig.
Nina Vejrum elsker Kaffe - og går ofte selv i tøjmærket til daglig.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Nina er mester i Kaffe

I Butik nummer 17 i Maribo bliver der for tiden gjort rigtigt meget ud af "Kaffe" i butikken, hvor tøjmærket har fået sit eget afsnit.
03. juni 2021 kl. 05:09 Af Daniel Brøns

MARIBO Den flotte opstilling af varerne står butikkens elev Nina Vejrum for, idet hun lige nu er i gang med arbejdet med sin fagprøve i uddannelsen som butiksassistent - en uddannelse, der varer to år på EUD.

- Jeg har i fagprøven valgt at fokusere på Kaffe, fordi det er mit favoritmærke, og fordi vi jo netop har lavet en "shop in shop" i butikken med mærket, som jeg kan tage udgangspunkt i, siger Nina Vejrum, der - ud over at arbejde med varemærket i butikken - også skal aflevere en skriftlig opgave - og til eksamen 21. juni. Herefter mangler hun kun få måneder, inden hun den 13. september kan kalde sig udlært butiksassistent. Herefter er det planen, at hun fortsætter som ansat i butikken, hvor hun og butikkens ejer Dorrit Petersen har et rigtigt godt samarbejde.

- Jeg føler virkelig, at jeg har fundet det helt rigtige i denne branche, og jeg er superglad for at være med til at udvikle butikken fortsat som udlært, siger hun.

Til aftenåbent den 4. maj er der mulighed for særlige rabatter på Kaffe og alle de andre varer i butikken i en konkurrence, hvor kan opnå rabat med terninger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE