cookie-og-privatlivspolitik
Nu er det slut med at vise varerne frem i sikker corona-afstand, fortæller Dorrit Petersen, her forrest i den flotte butik sammen med kollegaen Nina Vejrum i baggrunden.
Nu er det slut med at vise varerne frem i sikker corona-afstand, fortæller Dorrit Petersen, her forrest i den flotte butik sammen med kollegaen Nina Vejrum i baggrunden.
Foto: Torben Larsen

Ugeavisen Lolland

Nu jubler tøjbutikkerne igen

I denne uge åbner butikkerne igen, og Butik no. 17 i Maribo er bare én af mange, der glæder sig til at se kunderne. Og især at vise dem, hvad hun har skabt under corona-nedlukningen.
01. marts 2021 kl. 10:41 Af Daniel Brøns

MARIBO En helt ny afdeling med nyt gulv af favoritmærket "Kaffe" er bare en af mange nyskabelser, når man går en tur i tøjbutikkerne på Lolland i disse dage. Dorrit Petersen, der er indehaver af butikken oplever, at rigtigt mange har grebet chancen for at skabe noget forandring - og nu skal det hele vises frem.

- Det glæder jeg mig vildt meget til, og mine faste kunder har allerede lovet, at de kommer forbi i ugen, siger hun og fortæller, at den nye "Kaffe"-afdeling har kostet en del kræfter at indrette - men også, at den bliver indsatsen værd.

- Langt de fleste af mine kunder er interesseret i Kaffe, så det er et stort favoritmærke, og jeg er derfor siker på, at de bliver glade for den nye udstilling.

Lige nu er hendes eneste bekymkring, at man højest må være fem kunderi butikken.

- Det kan normalt være et problem sidst på ugen, men jeg tænker, at kunderne hurtigt lærer at sprede sig - og komme igen, siger hun optimistisk og fortæller, at hun - ligesom mange andre - har gode tilbud på vintervarerne, der har været på lager lidt for længe - men også, at de nye forårsvarer er det dominerende nu.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE