cookie-og-privatlivspolitik
Maribo er blevet fantastisk flot de senere år mener de tre shoppere - fra venstre: Caroline Høj, Mette Zoffmann og Annette Wriedt
Maribo er blevet fantastisk flot de senere år mener de tre shoppere - fra venstre: Caroline Høj, Mette Zoffmann og Annette Wriedt
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Nu mangler vi bare at give Vestergade en tur

To fra Maribo - og én fra Nakskov er enige - Maribo er blevet meget flottere de senere år. Og mon ikke Vestergade snart får turen også?
25. marts 2021 kl. 11:48 Af Daniel Brøns

MARIBO Få dage inden indvielsen af den nye gågade i Maribo møder vi tre af byens shoppere, der glæder sig over alt det positive, der sker på Lolland for tiden.

- Det er da meget flottere med den nye belægning end den gamle kedelige sorte asfalt. Det gør det mere attraktivt at komme her for at købe ind, komme til aftenåbent og den slags, siger Annette Wriedt, der er frisør og har boet i Maribo i mange år. Hun suppleres af veninden Mette Zoffmann, der bor i Nakskov og også synes, at Maribo er blevet rigtigt flot.

- Alt er jo efterhånden blevet fuldstændig som nyt, så det hele byder velkommen. Der er også blevet rigtigt flot oppe i Jernbanegade med Quades Gård og den store plads foran, siger hun.

Også byens unge synes, at Maribo er attraktiv. Det mener Caroline Høj, der er gymnasie-elev og også bruger byen meget.

- De mangler bare lige at få ryddet op ved brandtomten i starten af Østergade, så er bymidten faktisk fuldstændig, som den skal være, siger hun.

Annonce

Husk Vestergade

De tre shoppere er dog enige om, at Vestergade nok må stå for tur nu. Som Annette Wriedt udtrykker det:

- Der sker rigtigt meget positivt i Vestergade, hvor der endelig bliver ryddet op på grunden ved Grandfeldts Gård, men området i gaden kunne godt trænge til lidt fokus som det næste, siger hun og fortæller, at hun ikke deler den skepsis, som nogen har omkring "Svaneparken-byggeriets" højde og udtryk i landskabet.

- Bare det bliver pænt, og vi fastholder den gode adgang til søen, som findes i dag, så synes jeg, at det er positivt, siger hun.

Alle tre er enige om, at den positive byudvikling ikke kun gælder Maribo.

- Nakskov er virkelig også blevet meget flottere de senere år, siger Mette Zoffmann, der tror på, at byen med Nakskov 2030-planerne kommer helt i top på listen over smukke byer på Lolland.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE