Annonce
Ugeavisen Lolland

Ny bilhandler satser på sjove biler

Bergmann Biler er åbnet i Nørreballe med indehaver Henrik Bergmann (til højre) og daglig leder Mads Colding-Hansen (stående). De satser blandt andet på elektriske biler som den Tesla, de her står ved. Foto: David Arnholm

Bergmann Biler er rykket fra Nordsjælland til Nørreballe med et udvalg af sjove biler og elbiler.

NØRREBALLE Var det noget med en Jaguar F-type coupé? Eller hvad med en Saab 9-3 cabriolet? Eller en Chevrolet Corvette? Eller er du mere til elbiler som en Tesla Model S eller måske en Nissan Leaf Tekna?

Det er den slags, man kan købe hos nyåbnede Bergmann Biler. Brugtbilforhandleren er for nylig rykket ind på Vestre Landevej 49 i Nørreballe, hvor mange vil huske, at der en gang lå en Toyota-forhandler.

Her kan man nu købe, sælge, bytte og leje biler, og selvom Bergmann Biler er ny her, er det en virksomhed med et årti på bagen.

Hidtil har forretningen bare ligget i Nordsjælland, hvor indehaver Henrik Bergmann har boet med Gribskov i baghaven. Men med en satsning på åbne biler drømte han om at få et bilhus, hvor de mange cabrioleter kunne komme under tag.

Det fandt han i Nørreballe, så nu er det her, Bergmann Biler udstiller sit udvalg af flere end 30 biler - med fokus på de sjove og de elektriske. At det blev her er resultat af længere tids jagt på et godt lokale.

Faktisk var Henrik Bergmann med i udsendelsen Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed på TV2, hvor et par mæglere skulle hjælpe ham med at finde et sted, men det viste sig at være sværere end som så, når det skulle overholde planloven og også skulle være til at betale.

Men nu er han altså flyttet til Lolland med sin kone, og de er godt tilfredse.

- Vi har været ude at kigge på naturen og var spændte på, om det kunne måle sig med Nordsjælland. Det synes vi, det kan, bemærker Henrik Bergmann.

Han har ansat en daglig leder, Mads Colding-Hansen, der er flyttet fra Næstved med sin kæreste og hendes to børn ind i den villa, der hører til bilhuset. Bergmann Biler har også etableret et samarbejde med værkstedet på den anden side af gaden, som kan hjælpe med at gøre bilerne klar. Og fokus er som nævnt på specielle biler, hurtige biler, sjældne biler. For som Henrik Bergmann forklarer:

- Det er det, jeg synes er sjovt - og de kunder, der er sjovest at handle med. For det er typisk folk, for hvem bilen ikke bare er et transportmiddel. De er bil-interesserede.

Bergmann Biler er åbnet i Nørreballe med indehaver Henrik Bergmann (siddende i bilen) og daglig leder Mads Colding-Hansen (stående). Foto: David Arnholm
  • Bergmann Biler er åbnet i Nørreballe med indehaver Henrik Bergmann (til højre) og daglig leder Mads Colding-Hansen (stående). De satser blandt andet på elektriske biler som den Tesla, de her står ved. Foto: David Arnholm
  • Bergmann Biler er åbnet i Nørreballe med indehaver Henrik Bergmann (siddende i bilen) og daglig leder Mads Colding-Hansen (stående). Foto: David Arnholm
Annonce
Annonce
Annonce
Maribo

Sygdomsforløb satte gang i butiksdrøm: Nu har han slået døren op

Sport

NFH dummer sig gevaldigt i Sønderjyske - under maksimalt pres nu

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Udland

Biden underskriver Ukraine-pakke og lover nye sendinger straks

Lokal nyt

Millliondyrt projekt i gang: Skal forvandle 250 kvm

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo

Lolland-Falster

"På røven i Nakskov"? - Det kan man godt glemme alt om

112

Stoppet på trehjulet knallert på motorvejstilkørsel

Guldborgsund

Se billederne: Hundredvis dukkede op til 125-års jubilæum

Indland

Myndighederne jubler: Snart er det slut

Sport

NFH-profil ånder lettet op: Fjernet knude var godartet

Lokal nyt

Uro i lokalt sygeplejeråd: Vil af med forkvinde

Lokal nyt

Gør dig klar: Her sætter de prisen ned på brændstof

Guldborgsund

Nyt udvalg: Færre skal være afhængig af pendling

Udland

Fragmenter af fugleinfluenza fundet i amerikansk komælk

Annonce
Annonce
Lolland

Store Lalandia-planer: Udvider for at udnytte potentialet

Udland

Flere er kommet til skade under indspilning af ny Hollywoodfilm

Indland

Over 100.000 danskere vil gøre noget godt for klimaet torsdag

Falster

Koster 30 millioner: Enormt million-projekt går ind i ny fase

112

105 taget i fartkontroller

Guldborgsund

DSB udbetaler kompensation: Så meget er der til lokale pendlere

112

Klip og bøder på Vestlolland