cookie-og-privatlivspolitik
Bergmann Biler er åbnet i Nørreballe med indehaver Henrik Bergmann (til højre) og daglig leder Mads Colding-Hansen (stående). De satser blandt andet på elektriske biler som den Tesla, de her står ved.

2

Billeder

Bergmann Biler er åbnet i Nørreballe med indehaver Henrik Bergmann (til højre) og daglig leder Mads Colding-Hansen (stående). De satser blandt andet på elektriske biler som den Tesla, de her står ved.
Foto: David Arnholm

Ugeavisen Lolland

Ny bilhandler satser på sjove biler

Bergmann Biler er rykket fra Nordsjælland til Nørreballe med et udvalg af sjove biler og elbiler.
29. juni 2020 kl. 05:12 Af David Arnholm

NØRREBALLE Var det noget med en Jaguar F-type coupé? Eller hvad med en Saab 9-3 cabriolet? Eller en Chevrolet Corvette? Eller er du mere til elbiler som en Tesla Model S eller måske en Nissan Leaf Tekna?

Det er den slags, man kan købe hos nyåbnede Bergmann Biler. Brugtbilforhandleren er for nylig rykket ind på Vestre Landevej 49 i Nørreballe, hvor mange vil huske, at der en gang lå en Toyota-forhandler.

Her kan man nu købe, sælge, bytte og leje biler, og selvom Bergmann Biler er ny her, er det en virksomhed med et årti på bagen.

Hidtil har forretningen bare ligget i Nordsjælland, hvor indehaver Henrik Bergmann har boet med Gribskov i baghaven. Men med en satsning på åbne biler drømte han om at få et bilhus, hvor de mange cabrioleter kunne komme under tag.

Det fandt han i Nørreballe, så nu er det her, Bergmann Biler udstiller sit udvalg af flere end 30 biler - med fokus på de sjove og de elektriske. At det blev her er resultat af længere tids jagt på et godt lokale.

Annonce

Faktisk var Henrik Bergmann med i udsendelsen Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed på TV2, hvor et par mæglere skulle hjælpe ham med at finde et sted, men det viste sig at være sværere end som så, når det skulle overholde planloven og også skulle være til at betale.

Men nu er han altså flyttet til Lolland med sin kone, og de er godt tilfredse.

- Vi har været ude at kigge på naturen og var spændte på, om det kunne måle sig med Nordsjælland. Det synes vi, det kan, bemærker Henrik Bergmann.

Han har ansat en daglig leder, Mads Colding-Hansen, der er flyttet fra Næstved med sin kæreste og hendes to børn ind i den villa, der hører til bilhuset. Bergmann Biler har også etableret et samarbejde med værkstedet på den anden side af gaden, som kan hjælpe med at gøre bilerne klar. Og fokus er som nævnt på specielle biler, hurtige biler, sjældne biler. For som Henrik Bergmann forklarer:

- Det er det, jeg synes er sjovt - og de kunder, der er sjovest at handle med. For det er typisk folk, for hvem bilen ikke bare er et transportmiddel. De er bil-interesserede.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE