cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Peter Dan Petersen er glad for livet om bord på sin båd og skal nu også styre skuden for Nakskov Handel & Erhverv som foreningens nye formand.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Ny i spidsen for Nakskovs handel

Erhvervsmanden Peter Dan Petersen afløser Ronni Hansen som formand i Nakskov Handel & Erhverv.
10. juli 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Efter tre år på posten trækker Ronni Hansen fra Nettoline Nakskov sig tilbage for at overlade formandsroret til Peter Dan Petersen fra Onsevig.

- Peter Dan Petersen har nogle kompetencer, som Nakskov Handel & Erhverv har brug for blandt andet inden for strategisk tænkning, og med Peter Dan Petersen i spidsen kommer der også mere fokus på erhverv, hvor vi nok hidtil har koncentreret os om handelen, lyder det fra den afgående formand, som dog stadig forbliver en del af Nakskov Handel & Erhvervs bestyrelse.


Ildsjæls-genet slår til igen

Det er for ganske nylig, at repræsentanter fra Nakskov Handel & Erhverv kontaktede Peter Dan Petersen for at høre, om han kunne tænke sig at stå i spidsen for den lokal sammenslutning af handelsdrivende og erhvervsfolk.

- Det lød jo spændende, så jeg slog til, og jeg glæder mig til at være en del af den nye og positive udvikling, som Nakskov og hele Lolland er inde i. Det er som en snebold, der ruller, og man fornemmer optimismen overalt i takt med, at mængden af aktiviteter er stigende, lyder det fra Peter Dan Petersen.

Det er ikke første gang, at den 63-årige erhvervsmands ildsjæls-gen får ham til at engagere sig i lokale aktiviteter. Han har været medlem af Nu tæller kun Handlings styregruppe, og hvad formandsposter gælder, så kan i flæng nævnes Erhvervsråd Lolland-Falster, Onsevig Havn og Vindeby Mølle, ligesom han står i spidsen for det årlige event "DM i Fladfisk".

Annonce

Peter Dan Petersen har netop forladt arbejdsmarkedet. Gennem de seneste 20 år har han pendlet mellem Onsevig og København, hvor han har arbejdet som marketingschef i MAN B&W. Den inkarnerede vestlollik er oprindeligt udlært maskinmester og elsker alt, som har med hav og søfart at gøre.


Prøvede kræfter

Peter Dan Petersen tiltrådte som ny formand for NH&E i forbindelse med foreningens generalforsamling 26. juni.

Ud over den nyudnævnte formand består bestyrelsen af prøvede kræfter, nemlig Ronni Hansen, Nettoline/XL Byg, Søren Navne, Ugeavisen Lolland, Peder Poulsen, Helsehuset, Mette Rix, Frederiksdal Kirsebærvin, Charlotte Maegaard Kristiansen, CELF og PeterJørgensen, Meny.

1. og 2. suppleant er Torben Pedersen, Lollands Bank og Klaus Møller.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE