cookie-og-privatlivspolitik
Turen til Rostock kan fint begynde med et kig i denne brochure, som tyskerne også kan bruge, når de tør rejse den anden vej.
Turen til Rostock kan fint begynde med et kig i denne brochure, som tyskerne også kan bruge, når de tør rejse den anden vej.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Ny inspiration til lokal ferie i Femern-området

Vil du på ferie lokalt - eller i Nordtyskland, så er der nu gratis inspiration at hente.
10. juni 2021 kl. 06:36 Af Daniel Brøns

LOLLAND Selv om vi muligvis må se langt efter store mængder af tyske turister i år, har turistkontorerne netop modtaget en stor bunke af en helt ny cross-border guide med danske og tyske tekster og gode idéer til, hvad man kan opleve på begge sider af Femern Bælt, inklusive Lolland-Falster naturligvis. Brochuren er god inspiration til udflugter til det Nordtyske netop nu, hvor der er lukket op for, at man lidt friere kan rejse til Slesvig-Holsten, hvor corona-smitten er lav.2

Brochuren er en opdatering af den tidligere "Turist- og shoppingguiden", der har eksisteret i godt 30 år, der nu er blevet udvidet til også at omfatte øen Fehmarn og byen Rostock for netop at pege frem mod, at vi skal være en samlet turistregion og lære hinandens lokalområder på begge sider af Østersøen nærmere at kende. Samt måske kombinere ferien med ophold og besøg på både den tyske og danske side.

Brochuren er gratis og kan hentes på turistkontorerne og udvalgte overnatningssteder på Lolland-Falster. I Tyskland kan den også findes på turistinformationer på blandt andet Femern og i Rostock.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE