cookie-og-privatlivspolitik
Helle Larsen har ikke denne antikke mannequin til salg. Men der er meget andet i butikken til rimelige antik-priser.
Helle Larsen har ikke denne antikke mannequin til salg. Men der er meget andet i butikken til rimelige antik-priser.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Ny krejler i gaden

Helle Larsen fra Hunseby har i mange år handlet antik i København. Nu har hun åbnet i Vestergade.
14. november 2020 kl. 14:51 Af Daniel Brøns

MARIBO Der er rigeligt med flotte ting - og priserne virker absolut rimelige. Et antikt svensk gulv-ur for 3800 eller en lænestol, som ligner noget fra et millionær-hjem til 1000. Og det er også lækre møbler og andre pæne ting til hjemmet, som bliver specialet i den nye butik, der er åbnet i september.

Lige nu er det især julepynt, der købes i butikken, som Helle Larsen ikke helt har fået fyldt med varer, så hun er stadig på opkøb. Men hun understreger, at hun kender tingenes værdi, så man skal ikke komme til hende med noget, som der ikke er en oplagt handel i for hende også.

- Men indimellem finder jeg noget rigtigt flot, som også kan være noget værd, siger hun og fremviser en antik mannequin-dukke, som hun er ved at gøre klar til salg på Lauritz.com

- Den kræver et specielt køber-publikum, så den skal sælges et andet sted end i butikken, siger antikforhandleren, der i sit liv har haft mange andre forretninger. Ud over at handle antik på markeder i København har hun også været pølsemand i en periode i Herlev, men antikken har altid været vigtigere.

Der er fast åbent fra 10-15 fra onsdag til lørdag i butikken i Vestergade 19 i Maribo. dbr

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE