cookie-og-privatlivspolitik
Her er det Bjarne, som trækker afsted med den nye terrængående el-truck.
Her er det Bjarne, som trækker afsted med den nye terrængående el-truck.
Foto: Henrik Friis

Ugeavisen Lolland

Ny truck - bedre service

Dem hos Nordlunde har fået ny el-truck og kan med den yde bedre service over for deres biobrændelskunder.
24. december 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NORDLUNDE - Nu kan vi give endnu bedre service over for vores kunder, når de får leveret biobrændsel, fortæller Henrik Friis fra trælasten Dem fra Nordlunde.

Den øgede service hos den anderledes trælast skyldes en lille blå og terrængående el-truck, som virksomheden netop har investeret i.

- Med den kan vi køre helt ind i folks carporte eller om i haven, eller hvor folk plejer at opbevare deres biobrændsel. Det gør det jo meget lettere, i stedet for at biobrændslet bliver leveret på fortovet, så folk selv skal sørge for at få det bugseret det sidste stykke på plads, når de kommer trætte hjem fra arbejde, forklarer Henrik Friis.


Passerer alle steder

Den nye eldrevne truck er ikke mere end 125 centimer bred og kan derfor passere de fleste steder. Desuden er den terrængående og kan derfor forcere både grusstier, ujævnheder og fugtige områder med vandhuller, forklarer Henrik Friis og gør opmærksom på, at når folk bestiller biobrændsel i webshoppen, så bliver pengene først trukket, når varerne er leveret - og nu altså helt ind i carporten eller under haltaget i baghaven eller hvor folk nu ønsker at få deres biobrændsel placeretKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce