cookie-og-privatlivspolitik
Emil har arbejdet mange år i coop-koncernen. På Sjælland har han således været forbi Slagelse, Amager, Vordingborg, Taastrup, Ringsted, Farum og Brøndby.
Foto: Privat

Ugeavisen Lolland

Ny uddeler i Rødbyhavn har været vidt omkring

Første juli tiltrådte Emil Andersen som uddeler i Dagli'Brugsen i Rødbyhavn.
16. juli 2021 kl. 14:15 Af Lisbet Rasmussen

RØDBYHAVN Emil Andersen er startet 1. juli i Dagli'brugsen Rødbyhavn.

- Emil kommer fra en stilling som souschef i SuperBrugsen Brøndby. Her var han med til at vinde distriktets varehus, og før det var han med til at vinde årets varehus i Kvickly. Så vi er glade for, at Emil er startet ved Sakskøbing brugsforening som filial-uddeler i Rødbyhavn, lydet det fra Danny Barbu Hansen, direktør i SuperBrugsen.

Emil bor i Vordingborg, hvor han også er født og opvokset. Han har dog godt kendskab til Lolland, da hans bedste forældre kommer herfra egnen. Trods hans unge alder har han allerede 13 års erfaring fra branchen. Emil er en rigtig coopmand, lyder det fra omgivelserne.


Små skridt i begyndelsen

Den første tid vil Emil bruge på at lære butikken, medarbejderne og området at kende. Men han vil også bruge tiden på at tilpasse butikken.

Emil får hjælp af Nikolaj Mathiesen, som til daglig er i Superbrugsen Sakskøbing de første par måneder. Begge har lavet et stort analyse arbejde af butikken, i samarbejde med de øvrige uddelere i foreningen. Så over de næste par måneder vil der blive flyttet lidt rundt, og skabt en mere luftig butik. Hvor der er fokus på de vare som Rødbyhavnerne køber aller mest af. Samt skal butikken have endnu mere fokus på hvad byens turister efterspørger. Yderligere skal teamet også kigge på hvad vi skal servicere Femern håndværkerne med de kommende år.

Annonce

Hjælp til hinanden

- I den forbindelse er det godt, at vi er en forening, hvor de lokale er samlet, så alle uddelere i foreningen kan hjælpe til med at få tilpasset butikkerne, så vi er klar til fremtiden, lyder det fra Emil Andersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE