cookie-og-privatlivspolitik
Med Smør & Brød på Axeltorv kan Dennis og Martin nu servere mad i begge ender af Nakskovs gågade.
Med Smør & Brød på Axeltorv kan Dennis og Martin nu servere mad i begge ender af Nakskovs gågade.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Nye bagelsbagere på Axeltorv

Martin Rommel og Dennis Staal Lam har med ultrakort varsel overtaget bagels- og smørrebrødsbaren "Hos Nielsen" på Axeltorv.
05. februar 2020 kl. 14:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV Martin og Dennis, indehaverne af Café Surt & Sødt i den sydlige ende af Nakskovs gågade, har i nogen tid ledt efter lokaler med køkkenfaciliteter for at få ekstra plads til at svinge pander og gryder og dermed kunne supplere cafémaden med mere mad ud-af-huset.

I forrige uge lykkedes det, da Thomas Nielsen fra bagelsbaren "hos Nielsen" på Axeltorv henvendte sig til de to café-ejere for at høre, om de ville overtage hans smørrebrøds- og bagelsbutik.

Det hele gik i sådan en ruf, at Martin og Dennis mindre end en uge senere overtog forretningen, som nu hedder Smør & Brød.

- Vi holder fast i det traditionelle udvalg og serverer smørrebrød, sandwiches, salater og bagels, ligesom vi i Smør & Brøds køkken vil lave traditionel mad ud-af-huset, fortæller Dennis og Martin.

Hvis man vil have cafémad og mad ud-af-huset i den lidt sjovere og utraditionelle genre, så er det stadig Café Surt & Sødt, man som gæst skal opsøge.

Om sin exit fra "Hos Nielsen" fortæller Thomas Nielsen:

- Jeg fik et godt tilbud fra min tidligere arbejdsplads, som jeg ikke kunne sige nej til. Og så vil jeg gerne have mere tid sammen med min familie. Jeg har tre børn, og det kom nok som lidt af en overraskelse, hvor meget tid der egentlig gik med at passe forretningen på Axeltorv.

- Der er tale om en god forretning, og hvis ikke vi havde fundet nogle, som ville overtage den, så havde vi bestemt ikke lukket ned men fortsat med at sælge smørrebrød og bagels på Torvet, siger Thomas Nielsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce