cookie-og-privatlivspolitik
Kenneth Hansen (tv) og Henrik Bergmann er begge vilde med luksusbiler - og vil nu arbejde sammen.
Kenneth Hansen (tv) og Henrik Bergmann er begge vilde med luksusbiler - og vil nu arbejde sammen.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Nyt samarbejde i hos Bergmann Biler

Da 27-årige Kenneth Hansen stak hovedet ind hos Bergmann Biler i Nørreballe for at komme i job, så endte det i stedet med et strategisk samarbejde, så han nu også bliver bilforhandler på adressen, hvor de nu sammen holder forsinket åbningsfest.
21. september 2021 kl. 06:12 Af Daniel Brøns

NØRREBALLE Da Henrik Bergmann for få uger siden fik besøg i forretningen af Kenneth Hansen, så genkendte han nok lidt fra sin egen ungdom:

- Jeg har nok selv købt og solgt omkring 100 specialbiler, inden jeg blev 30, fordi det var sjovt at prøve dem og købe og sælge. Kenneth har det vist på samme måde og har stylet sine biler om på alle tænkelige måder. Men da jeg ikke havde lyst til at få flere ansatte, så foreslog jeg i stedet, at vi kunne arbejde sammen som selvstændige med eget ansvar, forklarer Henrik Bergmann, der også var motiveret af, at Kenneth i en kort praktikperiode på 14 dage solgte 3 biler.

Og det tilbud tog det ikke lang tid for Kenneth Hansen at takke ja til.

- Konkret etablerer jeg min egen forretning, så jeg sælger ud af de biler, som står udenfor på forpladsen, siger den nybagte erhvervsdrivende, der vil samarbejde tæt med Henrik Bergmann, der i stedet vil fokusere mere på de specialbiler, der står inde i salgslokalerne.

- Vi kommer naturligvis til at hjælpe hinanden, når vi en dag holder fri, men i praksis får vi to adskilte forretninger, forklarer Henrik Bergmann, der oplyser, at han har fået en solid forretning i Nørreballe.

Annonce

- Jeg har solgt 11 cabriolet-biler i løbet af sommeren, så jeg klager ikke, siger forhandleren, der i stigende grad fokuserer på elbiler som Tesla, som sælges sideløbende med specialbiler fra topmærker som Ferrari, Porsche og BMW, som typisk indkøbes af entusiaster.

Du kan møde de to bilforhandlere til åbent hus den 25. september - især i anledning af den corona-forsinkede åbning. dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE