cookie-og-privatlivspolitik
Claus Møller, der er ejer af Studio 27 i Maribo, har to mulige løsninger. Og Boxer-boksen virker altid på de gratis DR-kanaler uden abonnement.
Claus Møller, der er ejer af Studio 27 i Maribo, har to mulige løsninger. Og Boxer-boksen virker altid på de gratis DR-kanaler uden abonnement.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Nyt tv-signal skaber travlhed i tv-branchen

Har du et tv med almindelig stueantenne eller antenne på taget, kan du få problemer, når signalet skifter 1. april. Har du kabel-tv, kan du formentlig se tv som hidtil.
26. marts 2020 kl. 07:00 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO Det er ikke en aprilsnar, selv om det minder om det. Den 1. april skifter sendesystemet i Danmark nemlig fra DVB-T til DVB-T2, og ikke alle kan modtage det, fortæller Claus Møller, der er ejer af Studio 27 i Maribo.

- Nogle siger, at problemet gælder tv fra før 2013, men i 2011 fandtes visse tv med DVB-T2, og der blev i 2014 solgt tv, der ikke havde det, siger han og anbefaler, at man affotograferer modelnavnet fra bagsiden af sit tv og tager billedet ned i butikken. Et forældet tv kan erstattes af et nyt i 32 timmer fra cirka 2500 kroner - eller tilkobles en Boxer-modtager til 1200 kroner.

Boxer-modtageren sparer miljøet for et kasseret tv. Og miljømæssigt ville forhandleren vælge at købe noget rigtigt godt.

- Man kan få et godt Panasonic-tv i meget høj kvalitet for omkring 5000 kroner i 40 tommer. Så har man altså tv i mange år i en kvalitet, som man ikke ønsker at udskifte næste gang, der kommer nye signaltyper, forsikrer forhandleren.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce