cookie-og-privatlivspolitik
Det meste af holdet bag Nakskov Nytårskoncert 2022: Verner Nicolet, Svend-Erik Lohse, Jeppe Nissen, Mette Jonsson, Lise Simon, Poul Erik Østergaard, Maria Friis Pinarbarsi, Phillippa Keller og Arthur Jensen.
Det meste af holdet bag Nakskov Nytårskoncert 2022: Verner Nicolet, Svend-Erik Lohse, Jeppe Nissen, Mette Jonsson, Lise Simon, Poul Erik Østergaard, Maria Friis Pinarbarsi, Phillippa Keller og Arthur Jensen.
Foto: Jan Knudsen

Ugeavisen Lolland

Nytårskoncerter byder på hitparade

Holdet bag Nakskov Nytårskoncerter glæder sig til at præsentere "Hit på Hit" for deres publikum 1. og. 2 nytårsdag 2022.
19. oktober 2021 kl. 16:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Hvad har Cliff Richard, Elvis, Tom Jones og Tina Turner til fælles?

Yes! De har gennem tiderne leveret hit på hit, og nogle af dem kan publikum se frem til at opleve på scenen i Nakskov Teatersal, når tæppet glider til side for Nakskov Nytårskoncert 2022.

Også danske kunstnere bidrager til repertoiret, fx Bent Fabricius Bjerre, Anne Linnet og Teddy Edelmann.

- Der vil også være et potpourri med store hits fra operette-verdenen, fortæller Mette Jonsson, som netop har overtaget formandsposten i Nakskov Nytårskoncert efter Arthur Jensen, der efter mange år har trukket sig tilbage, men stadig er medlem af bestyrelsen.

Mette Jonsson vil traditionen tro underholde med små spidse og sjove kommentarer mellem numrene sammen med sin faste makker, Lise Simon.

Annonce

Eftermiddagsforestillinger

Som noget nyt spilles nytårskoncerterne om eftermiddagen. Helt præcis 1. og 2. nytårsdag klokken 15. Dørene åbnes klokken 14, og forestillingen varer et par timer afbrudt af en pause, hvor man kan strække benene og drikke et glas champagne.

Billetter købes hos Mols Bolsjer, og de skal betales med kolde kontanter. Prisen er 100 kroner, og billetsalget begynder torsdag 2. december for medlemmer af Nakskov Nytårskoncert, og søndag 5. december for alle andre.

Der er to debutanter på holdet i år. Maria Friis Pinarbasi og Lærke Lund Rasmusen.

Ellers er alt, som det plejer, med Jørn Bondes trio ved instrumenterne og 14 dansere fra Helles Dans & Motion til at stå for forestillingens dansenumre.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE