cookie-og-privatlivspolitik
Det er hyggeligt at være med i klubben, der søger garnrester til arbejdet.
Det er hyggeligt at være med i klubben, der søger garnrester til arbejdet.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Østofte Strikkeklub søger medlemmer

Strikkeklubben i Østofte, som har til huse i Østofte Præstegård, blev stiftet for mere end 30 år siden, fortæller menigt medlem og tovholder Benedikte Jensen, der i øvrigt også var med til at stifte klubben. Nye medlemmer er hjertelig velkomne.
23. oktober 2020 kl. 14:37 Af Daniel Brøns

Annonce

ØSTOFTE Klubben har til formål at samle sognets beboere til hyggeligt samvær på tværs af forskellige interesser. Nogle vil gerne strikke og andre hækle, men med et fælles formål at komme hinanden ved, være social og få en hyggelig snak over en kop kaffe.

De flittige hænder samles i lige uger om onsdagen, med undtagelse af juni og juli måned hvor der holdes sommerferie.

Ud over at nørkle med garn bliver der også tid til forskellige udflugter bl.a. til Sønderskovhjemmet, som er et hjem for hjemløse, og til Gloslunde præstegård, for at studere huse som er fabrikeret af ispinde.

Først i december måned, har der været tradition for, at strikkeklubben, sammen med

menighedsrådet, har indbudt til eftermiddagsmøde for alle som synes det kunne være hyggeligt med julehygge og kaffebord, og i øvrigt se på de forskellige arbejder der er blevet udført i årets løb.

Benedikte Jensen oplyser, at hele produktionen af tæpper, børnetrøjer, bluser, strømper og halstørklæder, denne gang går ubeskåret til Frelsens Hær i Nakskov.

Hvis der er nogen der ligger inde med garn eller strik der evt., kan trævles op vil strikkeklubben gerne være aftager.

Endvidere efterlyser Benedikte Jensen, flere der gerne vil støtte om det store humanitære arbejde, som strikkeklubben beskæftiger sig med.

Benedikte Jensen træffes på mobil 2637 9215:KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce