cookie-og-privatlivspolitik
Peter Hansen, Søren Pedersen og Andreas Edvardsen vil savne deres kunder i Tøjeksperten i Nakskov - men livet må jo gå videre, når butikken lukker, mener de tre flotte fyre.
Peter Hansen, Søren Pedersen og Andreas Edvardsen vil savne deres kunder i Tøjeksperten i Nakskov - men livet må jo gå videre, når butikken lukker, mener de tre flotte fyre.
Foto: Henrik Petersen

Ugeavisen Lolland

Også liv efter Tøjeksperten

Ophørsudsalget er i fuld gang i Søndergade 34, og bag disken ser Tøjekspertens tre medarbejdere ikke ligefrem mørkt mod fremtiden.
10. juni 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV Siden det blev offenliggjort sidst i maj, at Tøjeksperten i Nakskov lukker, har der været mere end travt i butikken, hvor mænd med deres bedre halvdele har stået i kø med behørig corona-afstand for at sikre sig gode køb med op til 50 procents rabat.

- Vi har haft vanvittig travlt, for folk har da virkelig haft kløe i sparefingeren, griner Søren Pedersen, som gennem 35 år nærmest har været ensbetydende med herremode i Nakskov.

Udlært hos Arthur A og siden fastansat i samme butik indtil 2002, hvor han var med til at genoplive Tøjeksperten. Søren var også med til at sælge Nakskovs afdeling af Tøjeksperten til en kapitalfond i 2008, og i dag står han så bag disken for at lukke og slukke Tøjeksperten i Nakskov.

- Det bliver mærkeligt ikke længere at have den daglige, sociale kontakt med alle mine kunder. Det kommer jeg virkelig til at savne. Men jeg har altid set sådan på det, at når én dør lukkes, så er der mange andre døre, som åbner sig. Så jeg er overhovedet ikke nervøs for fremtiden, siger 54-årige Søren Pedersen.

Også hans to medarbejdere tror på det bedste.

Andreas Edvardsen nåede lige at blive udlæst, inden Tøjeksperten lukkede ned, og Peter Hansen, som har været fast medarbejder i Tøjeksperten gennem 12 år, glæder sig faktisk til at skulle ud og prøve kræfter med nye udfordringer.

- Det er måske nok lidt synd for os, at vi mister vores arbejdsplads. Men faktisk er det langt mere synd for Nakskov, som nu får endnu et hul med et tomt butikslokale midt i gågaden, siger Søren Pedersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce