cookie-og-privatlivspolitik
Katrine Wæver glæder sig til at tage imod kunder i den snart renoverede Imerco-butik.
Katrine Wæver glæder sig til at tage imod kunder i den snart renoverede Imerco-butik.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Opgradering i Imerco

Imerco i Nygade har fået ny butikschef og genåbner hele butikken efter renovering om et par uger.
23. april 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Lige for tiden er der kun indgang til Imerco fra Nygade, og indendørs er det halve af butikken lukket af med store træplader.

- Vi er ved at få skiftet glastaget i afdelingen, som vender ud mod Krøyers Gård, og derfor er indgangen i den ende af butikken også lukket af, forklarer Katrine Wæver.

Hun tiltrådte som chef i butikken 1. februar og glæder sig til at præsentere kunderne for en masse nye tiltage i den snart renoverede butik.

Selve glasoverdækningen har været utæt i mange år; men nu bliver den repareret og kommer til at fremstå på en anden måde end hidtil - dog stadig med fint ovenlys ned i butikken.

Katrine Wæver glæder sig også til, at butikken kommer til at fremstå mere stilrent og roligt end i dag, hvor der kan være mange forskellige baggrunde for varerne, som også præsenteres på hylder i diverse stilarter.

Annonce

- Det giver et rodet indtryk. Nu kommer der ens hylder og baggrunde, så varerne præsenterer sig bedre, forklarer hun, som ligeledes ser frem til - forhåbentligt - også snart at kunne skifte de slidte gulvtæpper ud og få ny belysning i butikken.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE