cookie-og-privatlivspolitik
Purløg er en af de planter, som Vikima beskæftiger sig med at udvikle - her en hel mark..
Purløg er en af de planter, som Vikima beskæftiger sig med at udvikle - her en hel mark..
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Oplev Vikima indefra

Virksomhedsbesøg hos Vikima Seed i Holeby er næste arrangement i Haveselskabet - Lolland Falster afd., som kommer til at foregå tirsdag d. 15. september 2020 fra kl. 19 til 21.
07. september 2020 kl. 14:58 Af Daniel Brøns

Annonce

HOLEBY Vikima Seed er en af de største leverandører i verden af grøntsagsfrø til det professionelle marked, og fokus er klart baseret på kvalitetsproduktion af grøntsagsfrø. Eksempelvis til hybrid spinat. Nævnes kan også, at mere end 75 procent af verdens produktion kommer fra Danmark, der er det ultimative sted for dyrkning af spinat.

Du kan denne aften selv få fornemmelsen af, hvad dette firma står for. Ifølge hjemmesiden, at ansatte hos Vikima Seed har lang erfaring i at føre tilsyn vedr. rensning og håndtering af frø og er alle uddannet i de nyeste produktionsmetoder, frøteknikker og har den fornødne knowhow. Vikima Seed har også investeret i den mest moderne teknik indenfor rensning og tørring, for at sikre høj effektivitet og kvalitet til at opfylde den stadigt stigende efterspørgsel efter kvalitetsfrø. 

Til mødet vil du kunne høre om selskabets historie. Selskabet har baggrund i folk fra frøfirmaet Ohlsens Enke, der besluttede at starte op for sig selv. Siden har Vikima blandt andet etableret nogle af Verdens mest avancerede renseanlæg lige uden for Holeby.

I starten af 1990´erne opførte man stort set en ny hal hvert år,. Man etablerede eget laboratorium. Alt dette fordi man vidste vigtigheden i at kunne levere frø af verdens bedste ISO-certifiserede kvalitet.

Det koster 50 kroner for ikke-medlemmer at deltage. Kontakt 29401560. dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce