cookie-og-privatlivspolitik
Steen Lauritzen glæder sig til arrangementet, der foregår i hallen i Maribo.
Steen Lauritzen glæder sig til arrangementet, der foregår i hallen i Maribo.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

På Lolland elsker vi portvin

Lysten til lokale oplevelser vokser med uformindsket styrke for tiden, hvor vinsmagninger igen samler folk fra nær og fjern.
10. oktober 2021 kl. 14:00 Af Daniel Brøns

MARIBO Lige nu har Vinhuset i Maribo stor succes med sit arrangement i hallen i Maribo den 8. november - med halvdelen af billetterne udsolgt, og det glæder Steen Lauritzen fra butikken.

- Vi kan være 100 og 50 billetter er allerede væk, men det kan også skyldes, at emnet er ret interessant i år, da Tayler kommer og giver smagsprøver på en ny meget interessant "historical limited edition", som nu er kommet på en særlig flaske, der er som i 16-1700 tallet, som vinen stammer fra, siger han.

- Vi kommer også til at smage en 30 år gammel Tawny fra Taylors, som folk er helt vilde med, siger han og fortæller, at der også bliver mulighed for at købe nogle af de specielle udgaver - plus de mere almindelige varianter.

Det koster 499 at være med - inklusive en let anretning. Billetter købes i forretningen på torvet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE