cookie-og-privatlivspolitik
Påskesten malet af Bel-Art i Maribo indgår i påskeskattejagten.
Påskesten malet af Bel-Art i Maribo indgår i påskeskattejagten.
Foto: Museum Lolland-Falster

Ugeavisen Lolland

Påske ved de gamle huse

Museum Lolland-Falster slår dørene op til frilandsmuseet i Maribo fire dage hen over påskeugen.
26. marts 2021 kl. 11:48 Af Lisbet Rasmussen

MARIBO Det sidste år har været noget ud over det sædvanlige, og derfor startes sæsonen 2021 på en lidt utraditionel måde. Museum Lolland-Falster har nemlig valgt at slå dørene op til De gamle Huse, frilandsmuseet i Maribo allerede i påskedagene.

- Her bliver der mulighed for at gå en tur på området, spise sin medbragte madpakke, give sig i kast med de gamle landsbylege eller prøve vores påskeskattejagt, hvor man skal lede efter de fineste bemalede sten, fortæller Anne-Lotte Sjørup Mathiesen, formidlingsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

Dog åbner museet ikke som normalt. Der er nemlig nogle restriktioner, der skal overholdes, hvis man vil besøge stedet:

Du skal fremvise negativt corona-test, som er max 72 timer gammel plus ID, medmindre du er undtaget. Desuden må man højste være fem personer i en gruppe, og alle skal bære mundbind eller visir i butikken og på toiletterne. Og så skal du naturligvis holde god afstand til andre gæster

- Desværre er det endnu ikke muligt at besøge husene på grund af de gældende corona-restriktioner, men jeg håber, at man alligevel vil nyde området, stemningen og den smukke natur, der omgiver stedet, siger Ulla Schaltz, direktør ved Museum Lolland-Falster og fortsætter:

Annonce

- Derfor har vi sat entréprisen ned til det halve, og vi har naturligvis opsat ekstra sprit, og der kommer også vejledende skiltning på området, så gæsterne ikke er i tvivl om, hvilke retningslinjer, der gælder på museet.

I påsken har museet åbent 30. og 31. marts samt 1. og 2. april, alle dage klokken 10-16. 

De samlede forholdsregler kan ses på museets hjemmeside www.museumlollandfalster.dk, og de bliver også udleveret ved besøg.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE