cookie-og-privatlivspolitik
Per Voigt Hansen udleverede 10 sæt bilnøgler til Lene Bång og seks Lev-vel-medarbejdere.
Per Voigt Hansen udleverede 10 sæt bilnøgler til Lene Bång og seks Lev-vel-medarbejdere.
Foto: Henrik Petersen

Ugeavisen Lolland

Plejepigerne kører Dacia

Den private hjemmepleje-leverandør Lev-vel har udvidet bilparken med 10 sølvgrå Dacia Sandero'er.
20. februar 2020 kl. 15:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Lolland Det går godt for den private hjemmepleje-virksomhed Lev-vel. Så godt, at der i sidste uge blev indkøbt 10 nye biler hos Lumbye Biler i Nakskov af mærket Dacia Sandero og i farven sølvgrå.

- Alle vores biler har den farve. Jeg har altid syntes, at den grå metallic-farve står virkelig flot som baggrund for vores logo med den grønne firkløver, siger Lene Bång Jensen, administrerende direktør for Lev-vel.


Igen i fremgang

Efter nogle år med nedgang, der kulminerede, da Lev-vel tabte udbuddet om at stå for hjemmeplejen i Loland Kommune til konkurrenten Pleje Plus i 2016, er det nu igen begyndt at gå fremad.

Pleje Plus gik konkurs i 2017, og nu er det igen Lev-vels grå blier med grønt logo, som suser rundt til kommunens borgere, der har behov for hjemmehjælp og -pleje.

Virksomheden startede igen op i Lolland Kommune i oktober 2017, og i dag dækker Lev-vel hele Lolland Kommune - undtagen øerne.

Lev-vel beskæftiger 160 medarbejdere og har kontor på Linkøpingvej i Nakskov, sattellit i Maribo samt kontorer i Nykøbing F, Vordingborg og Haslev.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce