cookie-og-privatlivspolitik
Pia Skovagaard vil sælge sin populære Nikolai Café på Axeltorv i Nakskov.
Pia Skovagaard vil sælge sin populære Nikolai Café på Axeltorv i Nakskov.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Populær café til salg

Hvem vil føre Nikolai Café på Axeltorv videre - mod 2030?
17. september 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV Gennem det sidste årstid har Pia Skovsgaard nurset kunderne i sin Café Nicolai på Axeltorv i Nakskov.

Men nu har hun fået for tralv og er sammen med sin mand, Thomas, indstillet på at sælge den nøgleklare café - helst til en lokal ildsjæl, som vil føre Thomas og Pias visioner om en stærk og lokal café med masser af gæster og aktiviteter videre i deres oprindelige og egen ånd.


Svære tider

- Vi har simpelthen ikke tilstrækkeligt med overskud og energi til at føre Nikolai Café videre. I forvejen har både jeg selv og min mand hver vores konsulentvirksomhed. Så det har vist sig at være for anstrengende at skulle passe både to konsulentvirksomheder og en café i Nakskov, fortæller Pia Skovsgard, som glæder sig til at modtage tilbud på cafeen, som hun og Thomas netop har sat til salg.


Kontakt til lokal ildsjæle

Pia og Thomas forestiller sig en eller flere lokale ildsjæle, som med en god portion cool cash i rygsækken vil kunne købe og videreføre cafeen, som efter Nakskov 2030-planerne nok vil kunne finde plads og velvilje til udendørs servering. Pia og Thomas Skovagaard regner med at sætte cafeen med masser af goodwill til salg for omkring en halv million kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE