cookie-og-privatlivspolitik
Modeshowet plejer at være et stort tilløbsstykke. Her er det moden i 2011.
Modeshowet plejer at være et stort tilløbsstykke. Her er det moden i 2011.
Foto: Per Houby

Ugeavisen Lolland

Præmiewhist og modeshow i Vesterborg

I Vesterborg er efterårets aktiviteter kommet godt i gang efter corna-nedlukningen, der har været hård økonomisk. I søndags var der banko for første gang i en sæson, der også byder på whist og modeshow. Samt naturligvis høstfest og julemarked.
05. september 2021 kl. 09:12 Af Daniel Brøns

VESTERBORG Efter corona-nedlukningen er der nu igen liv i lokalerne Vesterborgvej 18A, hvor landsbylauget holder sine aktiviteter, som har været hårdt ramt under epidemien, idet der ikke har været udlejning af selskabslokalerne, fortæller foreningens formand Marianne Jensen.

- Jeg vil tro, at vi har tabt 75.000 kroner på grund af corona, men heldigvis har vi en økonomi, der kan klare det, siger formanden, der glæder sig over, at de aktive nu bakker op med fuldt aktivitetsniveau.


Præmiewhist  

Allerede den 1. september starter den første ugentlige aktivitet i byen: Præmiewhist, der typisk tiltrækker mellem 15 og 20 spillere. Nye er også velkomne, for spillet er ret nemt at lære, fortæller formanden, der oplyser, at spillet typisk varer 2-3 timer og stater klokken 18.


Modeopvisning

I Vesterborg har de også genstartet traditionen med modeopvisning i samarbejde med Lohse. Det bliver den 30. september klokken 19, og allerede nu kan man købe billetter hos Lohse i Nakskov. Typisk kommer op imod 70 modeglade gæster fra hele Lolland for at opleve det.


Jul på vej

Andre arrangementer er også på vej takket være genåbningen, og det gælder naturligvis også høstfesten den 2. oktober klokken 18.30 og julemarkedet den 20. november fra 10-16.

Annonce

- Til høstfesten har vi allerede fundet en musiker Per Jacobsen, så det skal nok blive hyggeligt, siger Marianne Jensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE