cookie-og-privatlivspolitik
Søren Hansen fra Ravnsborg Motionscenter modtog forleden Lions Club Nakskovs Initiativpris 2021 på 10.000 kroner. Her overrakt af Lions-præsident Morten Dideriksen (th).
.

2

Billeder

Søren Hansen fra Ravnsborg Motionscenter modtog forleden Lions Club Nakskovs Initiativpris 2021 på 10.000 kroner. Her overrakt af Lions-præsident Morten Dideriksen (th). .
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Pris til indbegrebet af en ildsjæl

Lions Club Nakskovs Initiativpris 2021 blev forleden overrakt til Søren Hansen fra Ravnsborg Motionscenter.
29. november 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV - En person, som begejstret arbejder for en hjertesag. Sådan lyder definitionen på en ildsjæl, og jeg kan ikke tænke mig nogen, som passer bedre til den beskrivelse end Søren Hansen.

Sådan begyndte Lions Club Nakskovs præsident, Morten Dideriksen, sin tale til modtageren af klubbens Initiativpris 2021 på 10.000 kroner.

- Søren Hansen har været frivillig i mange sammenhænge i området omkring Birket og Kragenæs, og han har ikke mindst været aktiv i Ravnsborg Håndboldklub gennem flere årtier. Søren har altid taget initiativ til utallige ting - ikke mindst til gavn for håndboldklubbens ungdomsafdeling. Søren blev tilbage i 2004 æresmedlem af Ravnsborg Håndboldklub, og som om det ikke var nok, så var han i en periode også hjælpetræner i den københavnske klub HIK, da hans søn flyttede til hovedstaden. Som det nyeste har han engageret sig i Ravnsborg Motionscenter, remsede Morten Dideriksen op, inden Søren Hansen fik overrakt de 10.000 kroner, som følger æren af at være modtager af Initiativprisen 2021.


Folk skal have det godt og uanset alder, så får folk det altså bedre af at bevæge sig og komme i bedre form Folk skal have det godt og uanset alder, så får folk det altså bedre af at bevæge sig og komme i bedre form

Penge til taxacykler

Søren Hansen var både overrasket og taknemmelig over at modtage den ærefulde titel og de kolde kontanter, som følger med.

- Jeg kunne godt tænke mig at bruge pengene til to taxacykler, så de ældre i Birket og omegn kan komme ud og blive luftet igennem på herlige ture i Ravnsby Bakker, siger Søren Hansen, som allerede har de fleste af pengene i land til de to cykler via støtte fra puljen "Bedre liv på Lolland".

Annonce

- Eller også skal pengene bruges til at starte noget op i Birket Kulturhus, så efterlønnere og andre af de ældre deroppe kan komme i gang med at dyrke noget motion, lader Søren Hansen sine altid livlige tanker fortsætte.


Omvandrende eventfirma

64-årige Søren Hansen har altid været aktiv i frivilligt klubarbejde og altid elsket at snakke med folk og få ting til at ske.

- Folk skal have det godt og uanset alder, så får folk det altså bedre af at bevæge sig og komme i bedre form, slår Søren Hansen fast.

I Ravnsborg Motionscenter har han mobiliseret folk i alle aldre fra det meste af Vestlolland til at komme og træde i pedalerne på den hær af spinningcykler, som han netop har udvidet med hele 16 af slagsen i de mest digitaliserede og avancerede udgaver, der pt findes på markedet.

Pengene til herlighederne skaffer Søren Hansen blandt andet gennem diverse events, som han er en sand mester i at stable på benene.

Annonce

- Da vi var nødt til at lukke ned på grund af corona, kunne jeg godt se, at vi var på vej ud i et økonomisk uføre. Derfor tilbød jeg virksomheder, at de kunne leje vores spinningcykler. På den måde tjente vi 25.000 kroner, fortæller den selvbestaltede eventmager, som i coronatiden også tjente gode penge til Ravnsborg Motionscenter ved at arrangere udendørs cykelspinning-events rundt om på Vestlolland - fra Kragenæs over Hestehovedet til Kramnitze.


Sætter også sig selv i spil

Da coronakrisen kradsede værst, slog Søren tilbage ved at sætte sig selv i spil:

- I foråret 2021 vejede jeg 126 kilo, og det var alt for meget. Jeg foreslog nogle firmaer, at vi lavede et væddemål omkring mit eventuelle vægttab. For hvert kilo, jeg tabte mig, skulle virksomhederne ryste på med 500 kroner. Og tabte jeg mig ikke, skulle jeg arbejde gratis i x antal timer for dem, forklarer Søren Hansen.

Han tabte 26 kilo på (alt for) kort tid og vandt væddemålene.

- Det var hårdt. Faktisk alt for hårdt. Så fremover vil jeg nok finde andre måder at skaffe penge til de sunde tiltag og det frivillige arbejde på, erkender Søren Hansen.

Annonce

Og han har allerede masser af ideer til, hvad det kunne gå ud på...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE