cookie-og-privatlivspolitik
Prisoverrækkelser i Vesterborg. Fra venstre: Lotte Jensen, Preben Jelsbak, Michael Hansen, Grethe Larsen, Mogens Warrer, Ulrik Morel og Susser Murel.
Prisoverrækkelser i Vesterborg. Fra venstre: Lotte Jensen, Preben Jelsbak, Michael Hansen, Grethe Larsen, Mogens Warrer, Ulrik Morel og Susser Murel.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Lolland

Prisregn på Vestlolland

Højreby Turistkreds uddelte i sidste uge priser for særlige og lokal indsatser inden for turisme, kultur og erhverv.
09. juli 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

VESTERBORG Selvom det efterhånden er 13 år siden, at Højreby Kommune blev en del af Lolland Kommune, uddeler den nedlagte kommunes turistkreds troligt hvert år en række priser til lokale virksomheder, institutioner og enkeltpersoner, som har gjort en særlig indsats i områderne omkring Søllested, Halsted og Vesterborg - altså den tidligere Højreby Kommune.

Det er turistkredsens formand gennem mange år, Preben Jelsbak, som står for prisoverrækkelserne, og i sidste uge var tiden kommet til den årlige uddeling af priserne for turisme, kultur og erhverv.


Blomster i 25 år

Prisoverrækkelserne foregik i tørvejr i et af Vesterborg Blomsters drivhuse - meget passende, da Michael Hansen, gartneriets ejer, sammen med sin assistent, Lotte Jensen, modtog erhvervsprisen.

- Tak for indsatsen. Vi kan ikke undvære en virksomhed som denne, sagde Preben Jeslbak til Michael Hansen, som har drevet Vesterborg Blomster i 25 år.


Eleverne strømmer til

Halstedhus Efterskole gør området kendt langt uden for Lolland. Derfor fik skolens lederpar, Ulrik og Susser Murel overrakt turismeprisen.

Annonce

I de omkring 10 år, som Murel-parret har stået i spidsen for skolen, er elevtallet steget fra 80 til omkring 180.


Aktiv park

Kulturprisen blev overrakt til Mogens Warrer og Grethe Larsen fra Reventlowparkens Støtteforening.

- Støtteforeningen får kulturprisen for deres utrættelige arbejde for at holde liv i den smukke park med et utal af årlige aktiviteter, sagde Preben Jelsbak, da han overrakte prisen - et diplom og et par flasker vin.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE