cookie-og-privatlivspolitik
Maria Gonzalez og Jim Feilberg omskaber deres à la carte-restaurant på Axeltorv til pop-up restaurant.
Maria Gonzalez og Jim Feilberg omskaber deres à la carte-restaurant på Axeltorv til pop-up restaurant.
Foto: Jan Knudsen

Ugeavisen Lolland

Restaurant udvider og omstiller

Gonzalez-Feilberg åbner ny restaurant i Nykøbing ved årsskifter 2021 og omstiller samtidig lokalerne på Axeltorv til pop-up restaurant og selskabslokaler.
09. juli 2020 kl. 08:00

Annonce

NAKSKOV - Nu har vi været i Nakskov gennem 2-3 år. Vi er en slags "klub" med en kreds af omkring 200 trofaste, lokale gæster, som støtter os på Restaurant Gonzalez-Feilberg, siger Maria Gonzalez og fortsætter:

- Vi har overskud. Men ikke nok til at lægge penge til side til pension eller til at have ansatte i restauranten. Og vi er ikke 25 år længere!  Derfor har vi sagt ja til at åbne en restaurant ved Slotsbryggen i Nykøbing, byens nye og spændende havneområde. Vi kommer til at ligge i et område, hvor der i forvejen er masser af liv, siger Maria.


Mindre åbent i Nakskov

- På nuværende tidspunkt er der ingen mennesker på Axeltorv efter klokken 13, og desværre er der flere og flere tomme lokaler i bybilledet. Så ærligt talt bliver vi lidt triste af at kigge ud på det parkeringsområde, som Torvet i dag i realiteten er, siger Maria og fortsætter:

- Gastro-turister, som er en stor del af potentielle gæster til vores koncept, kræver lidt mere af en by end blot et godt måltid.

Fra årsskiftet vil restauranten fortsat være åben for selskaber, men selve à la carte-konceptet omstilles til en pop-up restaurant cirka en gang om måneden plus i hele sommerperioden fremover.  

- Der er ingen grund til at blive ved med at vente på nye lokale gæster i det håb, at de ændrer synspunkt om vores restaurant. Alle dem, som fra dag 1 har udbredt på alle medier om, at "der vil de aldrig sætte deres ben", og alle dem, som "har hørt noget" fra nogen, der aldrig har besgøgt restauranten. dem er vi ærlig talt lidt trætte af. Men ok, vi takker trods alt for ærligheden. Den er fair nok, og vi vidste jo alle, havde en pris a være" first movers" smiler Maria.


Selskaber i Blindestræde

Selvom Jim og Maria fra 2021 omstiller retauranten på Axeltorv, har de ingen planer om at droppe Nakskov.

- Vi åbner restaurant i Nykøbing, hvor der er liv; men vi lukker ikke vores aktiviteter i Nakskov. Gonzalez-Feilberg bliver i Nakskov, dog i en nedbarberet form. Ud over pop-up-dage og selskaber på Axeltorv er det stadig muligt at leje sig ind i vores selskabslokaler i Blindestræde. Og når turisterne opdager Nakskov og der kommer mere gang i byen, når 2030-planen har sat sit aftryk, så er vi igen klar til at udvide vores aktiviteter i Nakskov, slutter Maria Gonzalez.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce