cookie-og-privatlivspolitik
En lokalkendt mekaniker er vigtig, når man har et bilhus, så med John Olsen om bord genåbnes med værksted og udstilling til glæde for omegnens bilejere.
En lokalkendt mekaniker er vigtig, når man har et bilhus, så med John Olsen om bord genåbnes med værksted og udstilling til glæde for omegnens bilejere.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Rødbyvej får igen et stort bilhus

De rette folk er afgørende, når man skal have succes som bilforhandler. Så da mekaniker Kim Skov meldte sig ledig, blev det tid for at genåbne Michael Andersen Biler på Rødbyvej 18.
13. september 2021 kl. 11:45 Af Daniel Brøns

HÅRED Kvalt i egen succes. Sådan vil bilforhandler Michael Andersen bedst beskrive fornemmelsen, da han for lidt over et år siden valgte at lukke sin bilforretning i Håred.

- Vi solgte vanvittigt mange biler, men det var alt, alt for meget at have ansvaret for en bilforretning i både Kokkedal og Håred, så jeg valgte at trække følehornene til mig for en tid, så jeg kunne følge med, siger bilforhandleren, der efter lukningen har sendt al service til andre lokale værksteder.

- Garantien har jeg naturligvis fortsat givet - også service på alt, hvad der er solgt, men jeg har ikke villet byde kunderne at skulle køre til Kokkedal. Men nu har han besluttet at give Michael Andersen Biler i Maribo en ny chance. Især fordi Allan Hardenberg Biler længere nede ad Rødbyvej er lukket, og Michael Andersen derfor har fundet en ny allieret med engagement og lokalkendskab i form af Allan's tidligere mekaniker Kim Skov, der gerne ville være med til at skabe et brugtbilshus med eget værksted.

Michael Andersen uddyber videre:

- Nu er situationen pludselig en helt anden. Jeg kan få et værksted med en lokalkendt mekaniker, som jeg vidste kunne bære ansvaret for at være omkring mange af de opgaver, som jeg ellers skulle bruge alt for meget tid på at sende ud af huset, siger bilforhandleren, der fremover vil prøve at sætte ambitionerne lidt lavere for bilsalget.

Annonce

- Derfor skal der nu kun være 15 biler til salg - og ikke 30. For selv om man tjener penge på brugte biler, så rækker det ikke til at ansatte en hel masse mennesker, så vi skal selv kunne følge ordentligt med i forretningen og have fingeren på pulsen hele vejen rundt, siger han. dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE