cookie-og-privatlivspolitik
Ved en rundvisning får man et dybere kendskab til livet dengang, der stadig var beboere i de gamle huse.
Ved en rundvisning får man et dybere kendskab til livet dengang, der stadig var beboere i de gamle huse.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Lolland

Rundvisninger på Frilandsmuseet

Sommersæsonen er godt i gang, men man kan stadig nå at være med i en af de sidste rundvisninger i sæsonen.
21. juli 2021 kl. 05:12 Af Daniel Brøns

MARIBO Alle torsdage hen over sommeren afholdes offentlige rundvisninger på Frilandsmuseet, der dykker ned i historien og fortæller om livet på landet i 1700- og 1800-tallet - og det var ikke altid så idyllisk i de 'gode gamle dage', som det tit bliver fremstillet. 

På rundvisningen får man ud over et spændende indblik i byggestilen og de fysiske forhold dengang - også et indblik i de forskellige sociale lag i landsbyen. Gæsterne kigger ind til bonden, smeden, skolemesteren og hjælpepræsten, der alle var med til at danne et landsbysamfund.  

Resten af juli er der også kreative aktivitter for især børn mandage og onsdage. Mandag den 19. og 26. kan man blandt andet bygge sin egen drage, mens man onsdag den 21. og 28. kan møde malkulturprojektet EGN og lave sin egen kryddersalt. Visse dage kan man også dekorere kister, bygge modeller af bindingsværkshuse og male sten. dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE