cookie-og-privatlivspolitik
Rudbjergløbet plejer at tiltrække ikke så få deltagere.
Rudbjergløbet plejer at tiltrække ikke så få deltagere.
Foto: Arkiv/Anders Knudsen

Ugeavisen Lolland

Så er det tid til at blive klar til Rudbjergløbet

Sidste søndag i september inviterer Rudbjerg Gymnastikforening til motionsløb i skønne omgivelser.
08. september 2021 kl. 14:00 Af Lisbet Rasmussen

DANNEMARE Rudbjerg Gymnastikforening er igen klar til at inviterer til Rudbjergløb v/Rudbjerghallen med ruter ud i den skønne Vindeholme skov. Det foregår den sidste søndag i september.

Søndag 26. september klokken 10 skydes løbet i gang. Der er i år tre ruter på hhv. 5, 8,7 og 13,9 kilometer.

- Vi gentager også i år et børneløb, som var en stor succes for to år siden og som afvikles på de grønne arealer ved Rudbjerghallen, fortællre Finn Andersen fra gymnastikforeningen.


Forsinket jubilæum

- I 2020, hvor vi måtte aflyse, ville det have været 10. gang, at Rudbjerg Gymnastikforening stod i spidsen for Rudbjergløbet, og vi havde planer om at fejre jubilæet. Det gør vi så i stedet for i år, hvor vi inviterer til spisning efter løbet. Vi har entreret med Heintje og Maria i Dannemare Forsamlingshus som leverer en lækker buffet der kan bestilles til kun 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn, fortæller finn Andersen.

Spisningen vil foregå indenfor så vi er garderet mod dårligt vejr, men kan selvfølgelig flyttes ud hvis vejrudsigten arter sig.

Annonce

Tilmelding til både løb ( børneløb foregår på dagen ) og spisning sker via Gymnastikforeningens hjemmeside http://www.rudbjerg-gf.dk. Her kan man også læse mere om alle gymnastikforeningens mange aktiviteter i den kommende vintersæson.

Udover børneløbet vil der også være andre aktiviteter for børnene, bl.a. hoppeborg, så det kan blive en hyggelig dag for hele familien. Måske bliver der også aktiviteter på OCR banen, løbebanen kræver dog lige pt. en større omgang rengøring for ukrudt oven på den lange nedlukningstid, hvor den ikke er blevet brugt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE