cookie-og-privatlivspolitik
Helle Rasmussen står selv for undervisningen på alle hold i Helles Dans & Motion.
Helle Rasmussen står selv for undervisningen på alle hold i Helles Dans & Motion.
Foto: Privat

Ugeavisen Lolland

Så skal der danses

Hos Helles Dans & Motion starter dansesæsonen tirsdag 18. august og onsdag 19. august.
06. august 2020 kl. 07:00

Annonce

NAKSKOV Efter en lang dansepause, som satte brat ind 11. marts på grund af corona, inviterer Helle Rasmussen igen indenfor i Helles Dans & Motion, som starter efterårssæsonen 18. og 19. august i Privatskolens gymnastiksal.

Som optakt til den nye sæson har Helle Rasmussen i lighed med tidligere år, netop deltaget i PDD's (Professionelle Danselærere i Danmark) årlige kongres, for at få opdateret og få ny inspiration til standard og latindans og det nyeste inden for hip-hop, disco og showdance.

Den kommende sæson vil byde på de kendte hold med hip-hop, disco og showdance, hvor der blandet andet undervises i PDD's discodanse for dem, der har lyst kan deltage i PDD's turneringer hen over efteråret og vinteren. Som noget nyt vil der i år være et begynderhold i pardans for voksne.


Takt og tone

For de mindste børnedansere (fra ca. tre år) undervises der i små discodanse, børnedanse og andre sanglege. Dette er alt samme med til at udvikle barnet motorisk og rytmisk. Herudover er "god takt og tone" en del af den almindelige hverdag i timerne.

Holdene for de voksne dansere spænder fra nybegyndere, der aldrig har sat en fod på et dansegulv, til rutinerede dansere, der stort set har været med siden etableringen af danseskolen. Der danses alle de almindelige standard og latin danse, som folk kender fra Vild med Dans.

Helle Rasmussen lægger vægt på at favne bredt; alle er velkomne i hendes danseskole, uanset om man er nybegynder eller erfaren turneringsdanser. Det vigtigste er, at alle har det sjovt samtidig med, at der sker en personlig udvikling, og at der etableres et godt kammeratskab og sammenhold på holdene og på danseskolen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce