cookie-og-privatlivspolitik
Da avisens udsendte var forbi  Axeltorv 1. december, hang der endnu ingen hjerter med gaveønsker på juletræets grene.
Da avisens udsendte var forbi Axeltorv 1. december, hang der endnu ingen hjerter med gaveønsker på juletræets grene.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Sæt et hjerte på juletræet og ønsk dig en gave

Børn fra økonomisk trængte familier kan igen i år ønske sig en julegave ved at hænge et hjerte med deres ønske på byens juletræ - og så bare vente...
07. december 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Ikke alle børn kan nikke genkendende til linjen i den klassiske julesang, som lyder "Hvad du ønsker, skal du få...". Men det triste faktum gør Dansk Folkehjælp igen i år en indsats for at komme til livs.

Et af initiativerne er "operation julehjerte", hvor børn kan hænge et julehjerte på juletræet på Axeltorv i Nakskov med deres alder, køn og gaveønske på. Samtidig skal de aflevere deres navn hos en af de flinke medarbejdere i butikken Daugbjerg.

Det er nu meningen, at lokale folk, som gerne vil gøre en god julegerning, kan tage et af julehjerterne fra træets grene og indkøbe den ønskede gave, som ligeledes afleveres inde hos Daugbjerg.

Herefter vil Dansk Folkehjælp sørge for, at den rigtige gave havner under juletræet hjemme hos det barn, som har ønsket den.

Man kan hænge julegavehjerter på træets grene frem til og med 20. december.

Annonce

Sidste år lykkedes det Dansk Folkehjælp at "parre" 30 gavmilde sjæle med 30 spændte børn.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE