cookie-og-privatlivspolitik
På skiltet står der stadig "åbent alle hverdage" - og måske bliver det snart tilfældet igen.
På skiltet står der stadig "åbent alle hverdage" - og måske bliver det snart tilfældet igen.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Salgsjubel hos Greenline

Hos Greenline i Maribo har de i april haft et øget salg på over 30 procent. Men der kan ikke være flere på lageret af hensyn til sikkerheden.
10. maj 2020 kl. 05:39 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO Et øget salg på 30 procent lyder måske ikke ekstremt, men når man pludselig ikke må være for mange i nærheden af hinanden, kan det give store udfordringer. Det fortæller Brian Sommer, der er marketingansvarlig hos Greenline i Maribo, der med cirka 20 ansatte er en af de store private arbejdspladser i byen.

- Faktisk plejer april at være en lidt mere stille måned, fordi kunderne begynder at gå mere i haven, men i år har rigtigt mange gået i gang med større renoveringer og bestilt kontakter, LED-belysning og alt det andet, som vi forhandler, siger Brian Sommer, der oplyser, at man i en periode har måttet vente 3-4 dage for ekspedition.


Sprit sælger

På trods af det øgede salg, har det været muligt at skaffe alle varer. Selv desinficerende renseservietter er løbende kommet ind - på trods af, at de hurtigt blev solgt igen.

- De servietter havde tidligere ikke ret meget salg i sig, men pludselig fik vi en masse nye kunder, såsom daginstitutioner, der har bestilt servietterne i stort antal, siger han.


Videomøder og mail

Selv om alle de administrative medarbejdere er sendt hjem, så har det i øvrigt vist sig, at forretningen fint kan fungere uden fysisk tilstedeværelse.

- Vi savner hinanden, men det meste er jo netop onlinebaseret, så vi kan holde videomøder og bruger telefon og mail rigtigt meget, siger han.


Ro på igen

Greenline, der er størst på elartikler online i Danmark, regner i øvrigt med, at danskerne generelt i løbet af krisen er blevet mere vant til at handle online.

- Vi mærker klart en tilgang af helt nye kunder, der måske ikke tidligere havde tænkt på, at de kunne købe alt til deres håndværksprojekt online, så selv om vi nu igen kan levere dag til dag, så er vi på et lidt højere niveau end normalt.

Men trods væksten er der foreløbig ingen udvidelsesplaner i dem succesrige Maribo-virksomhed.

- Vi ser lige tiden an, og foreløbig har vi jo klaret den og kan igen normalt levere fra dag til dag som vi plejer, siger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce