cookie-og-privatlivspolitik
John og Finn fra Din Tøjmand tager sig et spil bob på Nytorv.

3

Billeder

John og Finn fra Din Tøjmand tager sig et spil bob på Nytorv.
Foto: Katrine Hartmann

Ugeavisen Lolland

Slip legeglæden løs i Nakskovs gader

Gågaden er blevet udstyret med masser af spille- og legeting - til frit brug i butikkernes åbningstid.
26. juli 2021 kl. 10:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Det er blevet sjovere at gå en tur gennem Nakskovs centrum.

For ud over at gå på opdagelse og indkøb i butikkerne kan alle nu tage sig et slag bordfodbold eller et spil shuffleboard midt på gågaden.

Er man mere til bordtennis, skal man bevæge sig ned til Klokketårnet, og for dem, der elsker et spil bob, er det bare om at komme videre til Nytorv, hvor et bobbord er stillet op ved siden af statuen.

- Snart kommer der også sandkasser midt på gågaden, og der kommer også en masse mindre legeting at forlyste sig med, eksempelvis ringspil, dåsekast-spil, kæmpe-Yatzy og kæmpe-Mikado, fortæller eventmanager Katrine Hartmann fra Nakskov Handel & Erhverv, som har indkøbt de mange spil og legeredskaber.

Spillene står kun ude i butikkernes åbningstider, og en del forretninger har taget ansvar for de enkelte spil. Fx er Molsbolsjer ansvarlig for shuffleboard-spillet, mens Tøjeksperten står for bordfodbold og Intersport står for bordtennisbordet. Din Tøjmand står for bobspillet.

Annonce

Det er de enkelte butikker, som sørger for at tage spillene ind efter lukketid, og hvis man vil spille, må man i nogle tilfælde ind i de enkelte butikker for at hente fx bolde, bats og køer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE