cookie-og-privatlivspolitik
Svømmecenteret i Nakskov åbner igen mandag 6. juli.
Svømmecenteret i Nakskov åbner igen mandag 6. juli.
Foto: Lisbet Rasmussen/ arkiv

Ugeavisen Lolland

Snart igen svømmetid i Nakskov

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter åbner 6. juli. I Rødby og Maribo bliver det en sommer uden adgang til svømmehallerne.
16. juni 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

LOLLAND Efter en nedlukning på næsten fire måneder på grund af covid-9-smittefare åbner svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter igen mandag 6. juli.

- Årsagen til, at svømmecenteret ikke bliver genåbnet hurtigere og tidligere, er at vi har valgt at følge svømmehallernes brancheorganisation Dansk svømmebadsteknisk Forening og Teknologisk Instituts anbefalinger om blandt andet at undersøge bruservandet for legionella efter den lange nedlukning, hvilket gør at et kontrollaboratorium skal forestå disse undersøgelser, inden genåbningen kan foregå, og dette har blandt andet udsat åbningen et par uger, siger halinspektør Morten Ahlefeldt Hansen, som ser frem til igen at modtage masser af svømmeglade gæster i det populære svømmecenter.


Fremskyndet åbning

- Svømmecentrene i Danmark var udset til først at åbne i starten af august, og selvom det var med ekstrem kort varsel, glæder vi os selvfølgelig over, at vi når at få det meste af sommeren med, hvor svømmecenteret plejer at være godt besøgt. Især dagene lige efter, at Folketinget havde genåbnet svømmecentrene, var der en enorm stor interesse fra borgerne, som gerne vil tilbage i vandet, og flere mødte da også frem med badetøj, desværre for lukket døre. Normalt er juni måned den mindst besøgte måned i svømmecenteret på hele året, men i år har piben fået en helt anden lyd, efter den historiske lange nedlukning, og rigtig mange savner et besøg i det populære svømmecenter, fortæller Morten Ahlefeldt Hansen.

Gennem skolernes sommerferie vil der dagligt være åbent i svømmecenteret klokken 10-15.30. Hver fredag vil der være morgensvømning klokken 6-8, og de mindste får traditionen tro også lov at have Babyplop hver mandag mellem klokken 9 og 11.


Rødby og Maribo

Svømmehallen i Rødby åbner 3. august klokken syv - under forudsætning af, at de nu gældende retningslinjer fortsat vil være gældende, forlyder det i Folketidende.

Svømmehallen og dens støtteforening forventer at være åbent i fuldt omfang fra 10. august.

I Maribo er svømmehallen lukket sommeren igennem på grund af renovering.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce