Café Lysemose vil fremover have åbent om aftenen og eftermiddagen flere gange i ugen.
MARIBO Café Lysemose har i mange år været kendt for sine gode danske retter - og sit smørrebrød i skoven, men der har ikke været åbent så mange dage i ugen.
Det skal der nu ændres på efter coronalukningen, der har været brugt til at tænke nye tanker, fortæller medejer Heidi Hemmingsen:
- Vi har jo haft meget buffet, men det kommer til at kræve meget kontrol af hensyn til sikkerheden, så derfor bliver fremtiden noget med god, dansk mad serveret på tallerkener, siger hun.
Stilskiftet medfører blandt andet, at der bliver travlt torsdag aften, hvor der vil være åbent som på andre restauranter - med mulighed for at bestille noget lækkert, dansk mad til under 200 kroner pr. kuvert.
- Det kan måske være rødspætter og nye kartofler og andre populære sommerretter, siger Kim Hemmingsen, der har udviklet et system til at bestille maden hjemmefra.
- Det er jo en stor tryghed, hvis man vil undgå ventetid, inden maden kommer, siger han.
Onsdag og fredag vil der være fokus på frokost - samt ikke mindst Lysemoses kendte smørrebrød.
- Det er meget populært at komme ud og spise smørrebrød, så det venter vi os meget af, siger Kim Hemmingsen.
Værtsparret oplyser i øvrigt, at de er kommet fornuftigt igennem krisen takket være hjælpepakkerne, men at der venter nogle krævende måneder forude.
- Vi har faktisk allerede godt booket op med selskabet i weekenderne, men vi er lidt hæmmet af, at vi ikke kender de kommende regler for fællesskab, siger Kim Hemmingsen.