cookie-og-privatlivspolitik
Ridning er en af de aktiviteter, som man kan kaste sig ud i, når sommerferien begynder for skole-eleverne.
Ridning er en af de aktiviteter, som man kan kaste sig ud i, når sommerferien begynder for skole-eleverne.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Sommerferie-aktiviteter i massevis på Lolland

Årets sommerferieaktiviteter står foran døren og i øjeblikket er der delt en 16 siders brochure ud til samtlige ca. 3700 elever i kommunens folkeskoler og privatskoler.




07. juni 2021 kl. 04:10 Af Daniel Brøns

LOLLAND Efter et langt år, hvor Corona har hæmmet aktiviter og samvær udbydes der igen sommeraktiviteter for skolebørnene. Programmet er blandt andet blevet til takket være Jørgen Rassi Rasmussen, der er næstformand i Sportsråd Lolland og formanden for rådet Finn Larsen. Sammen har de lavet det største program i de seneste år i samarbejde med staben for Kultur & Fritid i Lolland kommune og håber nu på god opbakning for at komme ud til sociale aktiviteter efter et særligt år.

Mange foreninger og andre aktører f.eks. LollandBibliotekerne og Lolland Ungdomsskole er med til at give en varieret tilbudsvifte i den lange sommerferie.

58 forskellige tilbud kan der vælges mellem, og det forventes i disse dage, at forældre gennemgår disse med deres børn i planlægningen af sommerferien. De fleste tilbud er gratis og nogle har maksimum deltagerantal, så det er første til mølle for nogle aktiviteter.

- Der er sket i fald i foreningerne på omkring 1300, der dyrker idræt, fortæller Jørgen Rassi Rasmussen, der håber, at sommer-tiltagene vil kunne sende nogle af medlemmerne tilbage indenfor idræt, kultur og ungdomsskolen igen.

- I 2019 toppede sommerferieaktiviteterne med 1260 deltagere, så det er altså en populær aktivitet, siger han.

Annonce

Tilmelding skal ske senest søndag den 13. juni (uge 23) via www.lolland.dk/sommerferieaktiviteter eller direkte til arrangøren, hvis tilbuddet beskriver dette. dbr



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE