cookie-og-privatlivspolitik
Siden begyndelsen af juli har Janne Hansen hygger sig bag købmandsdisken i Kramnitze.

2

Billeder

Siden begyndelsen af juli har Janne Hansen hygger sig bag købmandsdisken i Kramnitze.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Spændende vinter i vente

Efter en kanongod sommer forbereder købmand Janne Hansen i Kramnitze nu masser af vinteraktiviteter i butikken LetKøb og i kulturhuset.
11. oktober 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

KRAMNITZE Det var ganske tilfældigt, at Janne Hansen tidligere på året kørte en tur på Sydlolland og blandt andet passerede Kramnitze, hvor hun blev fanget ind af et stort skilt med teksten: "Vi søger en købmand".

- Det skilt talte til mig, slår Janne Hansen fast.

Og selvom hun slet ikke kendte egnen, og egentlig heller ikke søgte nyt job, så måtte den sag altså lige undersøges.

Det hele endte med, at hun 3. juli slog dørene op til købmandsbutikken LetKøb i Kramnitze og siden har hygget sig foran og bag disken i den travle butik.

Baggrunden for det hele er Foreningen af 1872, som ejer bygningen, hvor der i dag er både købmandsbutik og kulturhus. Man savnede en butik i området, efter at den gamle købmandsbutik havde stået tom i syv år, og derfor gik man i gang med at samle midler ind til at renovere ejendommen, så den igen kunne blive attraktiv for en aktiv person med købmandsbutik-drømme.

Annonce

- Sommeren er gået over al forventning; men nu er sommerhusene ved at være tømte, og jeg skal til at finde ud af, hvordan jeg kan få aktiviteter ind i huset og nogle penge i kassen, griner Janne Hansen.

For at få inspiration indkaldet hun de lokale til et møde under overskriften "Hvad skal købmanden lave til vinter?"

Det kom der en masse ud af - blandt andet input, der nu resulterer i en kulturuge i efterårsferien

- Jeg er gået ind i det her, fordi jeg tror på det. Lollands sydkyst bliver Danmarks nye solkyst. Vi står over for en helt ny æra inden for turismen her på øen, og den glæder jeg mig til at blive en del af, siger Janne Hansen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE