cookie-og-privatlivspolitik
Sef Asani har ikke brug for så mange standere til Danske Spil, hvis Spil ID ikke bliver for udlændinge.
Sef Asani har ikke brug for så mange standere til Danske Spil, hvis Spil ID ikke bliver for udlændinge.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Spil-ID truer Femern-indtægter

Når spilleglade udenlandske byggearbejdere i de kommende år skal hygge sig om aftenen, må de vælge Danske Spil fra. Mange spil kræver nu dansk Nem-ID.
08. oktober 2020 kl. 12:35 Af Daniel Brøns

Annonce

RØDBYHAVN Ingen adgang hos Danske Spil uden Nem-ID. Sådan lyder reglerne fra Danske spil, der fra denne måned lukker for Oddset, Tips eller Dantoto, hvis man ikke har en Spil-ID. Og det er ærgerligt, mener Sef Asani, der ejer Spillehallen Boksen i Rødbyhavn og Rødby.

- Det er ærgerligt for vores fælles statskasse, for det tvinger jo de udenlandske spillere til at holde sig til andre spillemuligheder, siger Asani, der har åbnet en af de største danske spillehaller i Rødbyhavn med forventning om en stor tilstrømning af udenlandske arbejdere.


Spiller andre ting

Helt forvist fra de danske spillehaller bliver udenlandske arbejdere dog ikke. Eksempelvis er det altid muligt at bruge de moderne "enarmede tyveknægte", der kan tilbyde alt fra traditionelle roterende hjul til noget, der mest minder om simple computerspil med gevinstchance.

- En stor del af disse spil drives af "Danske Spil", der driver spilleautomat-virksomheden "Elite Gaming. Så vælger man at spille på en maskine fra "Fortuna Games" eller "Little Games", så går overskuddet til Danske Spil og dermed til den danske stat, forklarer Sef Asani, der uddyber, at Danske Spil blandt andet støtter foreningslivet i Danmark til gavn for alle i samfunet.

Så vil man ikke nøjes med automater, så går den udenlandske omsætning i stedet til udlandske selskaber der tilbyder betting på alt fra heste til fodbold og motorsport.

- Det vil mange af vores spillere så vil vælge i stedet, siger Sef Asani.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce