cookie-og-privatlivspolitik
Hvem skal tænde træet i 2020? Stem med i Ugeavisen.
Hvem skal tænde træet i 2020? Stem med i Ugeavisen.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Stem på Maribos største ildsjæl for år 2020

Hvem har på uselvisk vis gjort størst nytte i Maribo 2020 - og vundet æren at tænde juletræet på Torvet? Kandidatlisten er nu klar, og du kan stemme på din favorit her i avisen.
16. november 2020 kl. 14:19 Af Daniel Brøns

Årets kandidater

Ebbe Frahm: Med støtte til kultur, sport og erhverv har han kastet lys og optimisme over vor smukke by til glæde for Maribos borgere og de mange turister som besøger vor smukke by.

Terkel Jakobsen: Han har været vægter igennem rigtig mange år og gjort et stort arejde i den forbindelse. Desuden er han aktiv og gør en meget engageret indsats i Bevaringsforeningen By og Land, Maribo.

Lise Frederiksen: Hun er en vigtig brik i "Den varme stue". Røde Kors og har taget mange vigtige initiativer, som har gjort livet lettere for mange medborgere, der har brug for støtten fra huset.

Birger Christensen: Han er en ildsjæl for Maribo, både med handel og aktiviteter. Hvert eneste år gør han en engageret indsats for at løfte byen - både kulturelt og handelsmæssigt.

Familien Hemmingsen: Det er flot, når almindelige mennesker donerer store gaver til deres by. Oven i købet flere år i træk. Familien Hemmingsen fra Engpibervej i Maribo fortjener derfor at tænde et juletræ på Torvet i Maribo, når de to år i træk har været med til at levere det. Det er meget flot af dem.

Annonce

Finn Larsen Uden ildsjæle som Finn Larsen fra Maribo Kajakklub ville foreningslivet slet ikke kunne nå de resultater, som de gør i vores smukke by. Finn har i en menneskealder lagt tusindvis af timer i klubben og bruger ikke mindst rigtigt meget tid og tålmodighed på de mange børn, der gerne vil gå til kajak og blive dygtige.

Max Christensen: Som formand for Maribo Turistforening - for Nord - Syd og Midtlolland og andre interesser, støtter han op om vort område og taler det op.

Bo Balschmidt: Bo er ny formand i Maribo Roklub. Han gør en fremragende indsats for klubben og står også i spidsen for Roklubbens lokaleudvidelser til gavn for ældre og motionister, unge og elite-roere.

Jørgen Brædder Formand for Maribo Boldklubs Venner. Han har i mange år stået foran i foreningens arbejde - og med succes. Han er en ildsjæl i foreningen og overlader intet til tilfældighederne. Der er ingen tvivl om at Jørgens post som formand er med til at holde gejsten oppe hos de mange frivillige der er i boldklubben venner, lyder det i indstillingen.

Gunnar Hansen - formand for Røde Kors i Maribo og i front i "Sprogblomsten" med sit arbejde for udlændige med svære juridiske og sociale problemer. Sammen med hustruen Kamma og parrets besøgshund har han ofte besøgt Bangshavecentret for at synge og hygge med brugerne.

Annonce

Bemærk, at juletræstændingen i år foregår uden opmærksomhed og offentlighed på grund af coronasmitte. Naturligvis vil avisen dog følge op. Nomineringerne er redigeret i oversigten hereover. Du kan stemme på din favorit i avisen her på side 8.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE