Annonce
Ugeavisen Lolland

Stem på Maribos største ildsjæl for år 2020

Hvem skal tænde træet i 2020? Stem med i Ugeavisen. Foto: Daniel Brøns

Hvem har på uselvisk vis gjort størst nytte i Maribo 2020 - og vundet æren at tænde juletræet på Torvet? Kandidatlisten er nu klar, og du kan stemme på din favorit her i avisen.

Årets kandidater

Ebbe Frahm: Med støtte til kultur, sport og erhverv har han kastet lys og optimisme over vor smukke by til glæde for Maribos borgere og de mange turister som besøger vor smukke by.

Terkel Jakobsen: Han har været vægter igennem rigtig mange år og gjort et stort arejde i den forbindelse. Desuden er han aktiv og gør en meget engageret indsats i Bevaringsforeningen By og Land, Maribo.

Lise Frederiksen: Hun er en vigtig brik i "Den varme stue". Røde Kors og har taget mange vigtige initiativer, som har gjort livet lettere for mange medborgere, der har brug for støtten fra huset.

Birger Christensen: Han er en ildsjæl for Maribo, både med handel og aktiviteter. Hvert eneste år gør han en engageret indsats for at løfte byen - både kulturelt og handelsmæssigt.

Familien Hemmingsen: Det er flot, når almindelige mennesker donerer store gaver til deres by. Oven i købet flere år i træk. Familien Hemmingsen fra Engpibervej i Maribo fortjener derfor at tænde et juletræ på Torvet i Maribo, når de to år i træk har været med til at levere det. Det er meget flot af dem.

Finn Larsen Uden ildsjæle som Finn Larsen fra Maribo Kajakklub ville foreningslivet slet ikke kunne nå de resultater, som de gør i vores smukke by. Finn har i en menneskealder lagt tusindvis af timer i klubben og bruger ikke mindst rigtigt meget tid og tålmodighed på de mange børn, der gerne vil gå til kajak og blive dygtige.

Max Christensen: Som formand for Maribo Turistforening - for Nord - Syd og Midtlolland og andre interesser, støtter han op om vort område og taler det op.

Bo Balschmidt: Bo er ny formand i Maribo Roklub. Han gør en fremragende indsats for klubben og står også i spidsen for Roklubbens lokaleudvidelser til gavn for ældre og motionister, unge og elite-roere.

Jørgen Brædder Formand for Maribo Boldklubs Venner. Han har i mange år stået foran i foreningens arbejde - og med succes. Han er en ildsjæl i foreningen og overlader intet til tilfældighederne. Der er ingen tvivl om at Jørgens post som formand er med til at holde gejsten oppe hos de mange frivillige der er i boldklubben venner, lyder det i indstillingen.

Gunnar Hansen - formand for Røde Kors i Maribo og i front i "Sprogblomsten" med sit arbejde for udlændige med svære juridiske og sociale problemer. Sammen med hustruen Kamma og parrets besøgshund har han ofte besøgt Bangshavecentret for at synge og hygge med brugerne.

Bemærk, at juletræstændingen i år foregår uden opmærksomhed og offentlighed på grund af coronasmitte. Naturligvis vil avisen dog følge op. Nomineringerne er redigeret i oversigten hereover. Du kan stemme på din favorit i avisen her på side 8.

  • Hvem skal tænde træet i 2020? Stem med i Ugeavisen. Foto: Daniel Brøns
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Gedser

Fanget ved grænsen: Medbragte meget stort, kontant beløb

Falster

For få havde lyst: Nu flytter den til fængslet

Lokal nyt

Godkender økonomisk redningsplan med markant mindre indflydelse

Nykøbing

Imponeret over kulissen: Se, hvad der er skabt på 13 år

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Guldborgsund

Et farvel til bananen?

Nykøbing

Den største nogensinde: Elektrisk stemning og bølge i Boxen

Guldborgsund

Henrik havde svært ved at stå stille, da han så tyren Bjarne

Guldborgsund

- Når sådan et chok rammer, har vi brug for at samles

Sport

Bizar afslutning koster dyrt: Nu er hammeren faldet

Udland

Iran lukker landets største lufthavn efter melding om angreb

Vejret

Weekenden bliver kold men byder på flere solstunder

Nykøbing

Grillede 12 pattegrise før kæmpe-kamp

Sport

2.400 billetter solgt: Storkamp nærmer sig udsolgt

Indland

Ydermure er styrtet sammen i den udbrændte del af Børsen

Annonce
Annonce
112

"Vi ved godt, at der engang imellem sker noget ved banegården"

Lolland

Politiet måtte give fortabt: Nu er påskemysteriet opklaret

Sport

Lokal bokser bliver hovednavn ved professionelt stævne

Guldborgsund

Unikt projekt: Sygehuspatienter kan nu modtage behandling i eget hjem

Guldborgsund

For første gang: Nu kan du gå i dronningens fodspor

112

En person kørt på sygehuset efter sammenstød i trafikken

Lolland

Kommune fik kritik for ventetid: Handleplan skal rette op